Seuratoiminnan kehittämistuen haku on käynnissä

Julkaistu ma 14. marraskuuta 2022
Takaisin uutisarkistoon

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen hakuaika on 1.–30.11.2022. Tuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastamisen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Seuratuen tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa, lisätä toimintaan monipuolisuutta esimerkiksi uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa sekä kokeilla innovatiivisia toimintamalleja. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

Viime vuonna seuratoiminnan kehittämistukea sai YMCA Esports. YMCA Esportsin saama tukisumma oli 19 000 euroa. Lisätietoa: https://seul.fi/ymca-esportslle-myonnetty-19-000-euroa-seuratoiminnan-kehittamistukea/

Avustusta voivat hakea liikuntaa ja urheilua järjestävät paikalliset rekisteröityneet yhdistykset. Tukea avustuksen hakuun voi pyytää SEUL:n toiminnanjohtajalta Miika Pulkkiselta.

Hakuinfo

  • Seuratoiminnan kehittämistuen hakuaika on 1.–30.11.2022 kello 16.15.
  • Tutustu ensin Seuratoiminnan kehittämistuen hakuohjeisiin  ja avustuksen kriteereihin opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta.
  • Hakemusta haetaan Suomisportin sähköisessä ympäristössä.
  • Päätökset avustuksista pyritään tekemään huhtikuussa 2023. Hakijoille ilmoitetaan päätöksestä kirjallisesti.
  • Syksyllä järjestetyn seuratoiminnan kehittämistuen infotilaisuuden tallenne.

Muut uutiset