SEULin sivut päivittyneet

Julkaistu ke 12. heinäkuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

SEULin verkkosivusto http://seul.fi/ on päivitetty.

Verkkosivuston päivityksessä etusivulle tuotiin tapahtumakalenteri ja elektronisen urheilun uutissyöte. Etusivun oikeassa palkissa on myös suora linkki elektronisen urheilun suomenmestaruuskilpailuiden esm.gg -sivustolle ja sen alla olevaa Discord-kuvaketta painamalla pääsee nopeasti liittymään SEULin Discord-kanavalle.

SEULin julkaisemia uutisia pääsee lukemaan yhä kätevästi etusivun kautta, mutta uutisarkistoon on lisätty hakutoiminto, johon hakusanan syöttämällä halutun uutisen löytäminen on aiempaa helpompaa. Tietyn aihepiirin uutisia voi etsiä myös uutisten alla jo valmiiksi näkyviä tunnisteita klikkaamalla.

Tärkeä uudistus on sivuston responsiivisuus. Nyt sivusto on mobiililaitteilla paremmin luettavissa ja parantaa sivuston käyttökokemusta.

Kuvapankki on nyt upotettuna Medialle-välilehden alle, joten tapahtumakuvien selaaminen on helppoa ja kätevää. Liiton sosiaalisiin medioihin pääsee sivuston oikeasta ylälaidasta kuvakkeita klikkaamalla, samat kuvakkeet löytyvät myös sivun alalaidasta.

Lisätietoa: http://seul.fi/

Muut uutiset