SEUL Suomen Olympiakomitean kumppanuusjäseneksi

Julkaistu ma 28. marraskuuta 2016
Takaisin uutisarkistoon

Liiton lehdistötiedote Suomen Olympiakomitean kumppanuusjäseneksi hyväksymisestä 26.11.2016

27.11.2016
Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa heti

SEUL Suomen Olympiakomitean kumppanuusjäseneksi

Suomen elektronisen urheilun liitto on 26.11.2016 hyväksytty Suomen Olympiakomitean kumppanuusjäseneksi. Päätöksen uusista jäsenhakemuksista teki Olympiakomitean syyskokous, joka kokoontui sääntömääräisesti Lahdessa ja valitsi itselleen uuden hallituksen.

“Suomen Olympiakomitean kumppanuusjäsenyys merkitsee liitolle vahvaa luottamusta elektronisen urheilun kentän toimintaan. Se on tärkeä tunnustus joka entisestään lähentää meitä muun kotimaisen urheilukentän kanssa ja luo uudenlaisia mahdollisuuksia yhteistyölle toimijoiden kesken. Jäsenyyden myötä meillä on yhä merkittävämpi vastuu edustaa elektronista urheilua harraste- sekä huippu-urheilulajina Suomessa“, kommentoi kokoukseen osallistunut liiton varapuheenjohtaja Joonas Kapiainen.

Aiemmin liitto on ollut Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio, VALO ry:n kumppanuusjäsen. Suomen Olympiakomitea ja Valo yhdistyvät 1.1.2017, jonka jälkeen uusi olympiakomitea toimii itsenäisesti suomalaisen liikunnan ja urheilun kattojärjestönä.

Kumppanuusjäseneksi voidaan valita oikeuskelpoiset yhteisöt ja säätiöt, joiden tarkoituksena on liikunnan ja/tai urheilun edistäminen tai joiden toimintaan liittyy liikuntaa ja/tai urheilua edistäviä toimenpiteitä ja/tai kansalaistoiminnan edistämistä. Kumppanuusjäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta.

http://www.seul.fi

Lisätiedustelut:

Joonas Kapiainen
+358 45 692 6075
joonas.kapiainen@seul.fi
Varapuheenjohtaja
Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Erkka Jouste
+358 40 674 1337
erkka.jouste@seul.fi
Puheenjohtaja
Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Lehdistötiedote (pdf)
Press release in English (pdf)

Muut uutiset