Pawsaur

SEUL saa uuden työntekijän

Julkaistu to 6. helmikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Jaakko Markkanen on aloittanut työkokeilun Suomen elektronisen urheilun liitossa 3.2.2014 ja tulee työskentelemään SEULissa ainakin seuraavat kolme kuukautta.

Tammikuussa hallituksessa työt aloittanut Jaakko “Pawsaur” Markkanen jäi työttömäksi joulukuun 20. päivä. Tämän innoittamana hän päätti muuttaa pääkaupunkiseudulle, koska Suomessa elektroninen urheilu pääosin keskittyy tälle alueelle.

Markkasen käydessä Vantaan te-toimistossa asiakaspalvelija päätyi keskustelemaan hänen kanssaan SEULista. Keskustelun aikana te-toimiston työntekijä kysyi Markkaselta, että olisiko hänellä mahdollisuus tehdä palkallista työtä liitossa. Vastaus tähän oli se, että liitolla ei ole varaa. Tästä kumpusi idea, mikä esitettiin tammikuun hallituksen kokouksessa.

(Leike suoraan kokouksen pöytäkirjasta.)
“11.3 Jaakko Markkasen työkokeilu

  • Jaakko Markkanen on hakenut puoltoa työvoimatoimistolta työkokeiluun liiton kanssa. Päätettiin valtuuttaa Tuomas Velling kirjoittamaan Jaakko Markkasen kanssa sopimus työkokeilusta, mikäli tämä ei aiheuta liitolle olennaisia kustannuksia.

Työkokeilu saatiin näin sovittua Tuomas Vellingin ja Jaakko Markkasen välillä alkamaan 3.2.2014 ja alustavasti on voimassa kolme kuukautta.

Tänä aikana Markkanen tulee paneutumaan SEULin tulevien projektien tuottamiseen, mediaan sekä viestintään.

“Tulen kirjoittamaan blogia SEULin nettisivuilla noin joka toinen viikko. Blogeissa tulen kertomaan tarkemmin, mitä työni käytännössä on. ”
– Jaakko “Pawsaur” Markkanen –

Muut uutiset