SEUL Ottelut -portaali on nyt avattu

Julkaistu ma 2. syyskuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liiton lanseeraama Ottelut -palvelu on nyt julkaistu. Palvelun tarkoitus on tarjota suomalaisille elektronisen urheilun seuraajille ja muille kiinnostuneille keskitettyä ja ajankohtaista tietoa siitä, milloin ja mistä suomalaisten joukkueiden ja pelaajien otteluita voi seurata.

Palvelu pyrkii mahdollistamaan kaiken kotimaisen sisällön seuraamisen. Se tarjoaa yleisölle tulevien otteluiden aikataulut, joukkueet, mahdolliset pelattavat kartat, ottelun reaaliaikaiset seurantamahdollisuudet ja muut tarpeelliset lisätiedot. Portaali kokoaa yhteen myös otteluihin, tapahtumiin ja turnauksiin liittyviä, kotimaisia uutisia. Käyttäjä voi palvelussa suodattaa sisältöä itselleen sopivaksi, muun muassa rajaamalla näytettäviä pelejä.

“Ottelut -palvelumme tarjoaa näköalapaikan e-urheilua seuraaville ja siitä kiinnostuneille. Suomesta on puuttunut suomalaisten pelaajien ja joukkueiden kaikki ottelut koostava palvelu ja vastaamme nyt tähän tarpeeseen. Yhteisön aktiivien avulla palvelu pysyy ajan tasalla kaikkien pelien osalta ja liitto tekee palautteen pohjalta aktiivisesti päivityksiä palvelun ulkoasuun ja käyttöön liittyen”, kommentoi liiton puheenjohtaja Joonas Kapiainen.

Liiton yhteistyökumppani on Elisa Viihde. Palvelussa ottelutiedot näytetään kaikkien turnaus- ja liigajärjestäjien otteluista. SEUL Ottelut -portaalin kehittämiseksi on koottu yhteistyöryhmä, joka jatkaa aktiivisesti palvelun kehittämistä ja ylläpitoa. Palvelu on saatavilla osoitteesta ottelut.info.

Kuva: Arttu Kokkonen / SEUL ry

Muut uutiset