SEUL mukana Liikuntamaassa marraskuun alussa

Julkaistu pe 18. lokakuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

SEUL on mukana Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n järjestämässä Liikuntamaa-messutapahtumassa 7.-9. marraskuuta 2019. VAU isännöi jo perinteeksi muodostunutta Liikuntamaa-messutapahtumaa joka toinen syksy Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Apuvälinemessujen yhteydessä. Tarjolla on Messukeskuksen E-hallin täydeltä vammaisurheilun ja -liikunnan kokeilumahdollisuuksia ja tietoutta. Kolmen messupäivän aikana voi tutustua lajeihin, välineisiin ja harrastusmahdollisuuksiin yli 30 toimintapisteellä. Tänä vuonna e-urheilu toimii yhtenä pääteemoista messuilla.

SEUL:in pisteellä pääset tutustumaan e-urheiluun striimaja Mike ”Nurmion” Lankin kanssa. Pelinä toimii Fortnite, joka on verkossa pelattava kolmannen persoonan toimintapeli. Miken kanssa pelailu on hauskaa ja rentoa. Peliosaamisella ja kokemuksella ei ole väliä, kuka tahansa voi tulla rohkeasti kokeilemaan pelaamista! Liikuntamaa-messujen pelipisteellä on myös tarjolla vartalolla liikutettavia GameXR-pelituoleja, näkövammaisille suunnattuja äänipelejä ja vaikeavammaisille suunnattuja katseella ohjattavia pelejä.

Messut ovat auki seuraavasti:

  • torstai 7.11. klo 9.00-17.00 (ammattilaisten päivä)
  • perjantai 8.11. klo 9.00-17.00
  • lauantai 9.11. klo 10.00-16.00

SEUL ja VAU tekevät yhteistyötä elektronisen urheilun parissa harrastamisen yhdenvertaisuuden, apuvälineiden ja tapahtumien esteettömyyden osalta.

Lue tapahtumasta lisää VAU ry:n sivuilta:

https://vammaisurheilu.fi/ajankohtaista/liikuntamaa

Muut uutiset