SEUL ja Telia aloittavat yhteistyön

Julkaistu ke 18. lokakuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liitto ja verkkoyhteyksiä sekä viestintäpalveluja tarjoava Telia aloittavat yhteistyön koskien kotimaista elektronista urheilua.

Uuden yhteistyön tavoitteena on kotimaisen kilpailutoiminnan kehittäminen, huippujen ja huipulle pyrkivien pelaajien tukeminen ja pelaamisen hyvien puolien esiintuominen. Toiminta aloitetaan marraskuun kansainvälisen elektronisen urheilun liiton, IeSF:n, elektronisen urheilun MM-kilpailujen yhteydessä, joissa Telia toimii Suomen MM-kisajoukkueen pääyhteistyökumppanina.

”Rakennamme Suomessa tervettä ja toimivaa elektronisen urheilun kenttää, jossa mahdollistamme eri toimijoille ja pelaajille mahdollisuuden edetä turvallisesti kohti kilpapelaamisen ammattilaisuutta. Haluamme myös osallistua keskusteluun pelaamisen positiivisista puolista ja tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Telia on meille kumppanina voimavara. Yhteistyö laajentaa entisestään mahdollisuuksiamme tehdä lajille parempaa tulevaisuutta”, kommentoi SEUL:n puheenjohtaja Joonas Kapiainen.

Telia on jo nyt vahvasti mukana perinteisessä urheilussa. Se tekee yhteistyötä lätkän parissa hankittuaan Liigan mediaoikeudet kuudeksi vuodeksi. Telia on myös Suomen Palloliiton sekä EM-Koriksen pääyhteistyökumppani. Näitä kaikkia yhteistyökumppanuuksia yhdistää hyvän pelikulttuurin tukeminen. Telia haluaakin nostaa rohkeasti esiin lapsen oikeuksia myös kilpapelaamista koskevassa yhteistyössä.

”Esports yhdistää ihmisiä ympäri maailman. Lapset ja nuoret löytävät harrastuksen kautta kavereita ympäri maailman, he oppivat kieliä ja ongelmanratkaisutaitoja. Yhteistyö on meille oiva mahdollisuus lisätä keskustelua kilpapelaamisesta sekä pelikulttuurista perheissä, ja ottaa kantaa siihen, miten voimme madaltaa kynnystä osallistua pelaamiseen asuinpaikasta tai taustoista huolimatta. Parhaimmillaan yhteistyö lisää laajemmin pelikulttuurin arvostusta nuorten harrastuksena ja tulevaisuuden työnä”, sanoo Telian kuluttajaliiketoiminnan johtaja Heli Partanen.

 

Lehdistötiedote:
https://www.telia.fi/medialle/showArticleView?article=telia-aloittaa-esports-yhteistyon-suomen-maajoukkueen-kanssa&id=16ec7506-2888-41a2-8266-3c1eb92d4cc3

Muut uutiset