SEUL ja ASUS yhteistyössä DigiExpossa

Julkaistu to 1. lokakuuta 2015
Takaisin uutisarkistoon

DigiExpossa Helsingin messukeskuksessa 30.10.-1.12. järjestetään ASUS ROG Nordic Challenge, jonka järjestelyissä SEUL on vahvasti mukana. Turnauspelinä nähdään Counter-Strike: Global Offensive.

SEUL on näkyvästi esillä DigiExpo 2015 -tapahtumassa, kun liitto järjestää yhteistyössä ASUS:n kanssa kahdeksan joukkueen CS:GO -turnauksen tapahtuman päälavalla. Turnauksessa taistellaan 10 000 dollarin palkintopotista ja paikalle kutsutaan joukkueita niin Suomesta kuin muistakin pohjoismaista sekä yksi joukkueista valitaan online-karsinnalla.

Turnaus pelataan single elimination -pudotuspelijärjestelmällä, jonka finaalissa pelataan paras viidestä ja muissa otteluissa paras kolmesta. Pelit alkavat perjantaina klo 12:00, lauantaina klo 10:00 sekä sunnuntaina pelattava finaali klo 12:00.

Turnausta voi saapua katsomaan paikan päälle Helsingin Messukeskukseen tai sitä voi seurata verkosta suomeksi tai englanniksi. Suomenkielisestä lähetyksen selostuksesta paikan päältä vastaa tuttu taistelijapari Teemu ”wabbit” Hiilinen sekä Juha ”aNGeldusT” Kurppa ja englanninkielinen lähetys on nähtävillä NiPgamingTV:stä.

DigiExpo on Suomen suurin kuluttaja- ja viihde-elektroniikkaan keskittyvä messutapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingin Messukeskuksessa marraskuun alussa. Lisätietoa sekä pääsylippujen hinnat löytyvät DigiExpon verkkosivuilta. Samaan aikaan DigiExpon kanssa yhteisellä pääsylipulla kävijät pääsevät tutustumaan myös SkiExpoon, BoardExpoon sekä Lätkä&Säbä-messuihin.

Tarkemmat tiedot turnauksesta ja siihen osallistumisesta:
http://asusrogtournament.com/nordic-challenge-2015 (englanniksi)
http://sett.fi/uutinen/asus-rog-nordic-challenge (suomeksi)

 

Muut uutiset