SEUL aloittaa e-urheilun harrastajille Grassroots-toiminnan

Julkaistu ke 30. lokakuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liitto aloittaa kilpailullisten pelien harrastajille suunnatun Grassroots -kilpailutoiminnan. Ensimmäisenä Suomi OW ry ja SEUL järjestävät yhdessä viiden Overwatch -harrasteturnauksen sarjan. Turnaukset ovat tarkoitettu pelin harrastajille, joiden taitotaso (SR, Skill Rating) on alle 3500. Grassroots -kilpailutoimintaa pilotoidaan Overwatch-pelin harrastajille, jonka jälkeen tarkoitus on järjestää vastaavia turnauksia myös muiden pelien osalta.

Ensimmäiset neljä turnausta pelataan marras-helmikuun aikana. Parhaiten suoriutuneet joukkueet kilpailevat finaalissa maaliskuussa 2020. Ensimmäiset turnaukset järjestetään lauantaina 16. marraskuuta ja lauantaina 14. joulukuuta 2019. Ilmoittautuminen marraskuun turnaukseen on nyt käynnissä osoitteessa grassroots.esm.gg.

“Suomi OW ry on innoissaan yhteistyöstä SEUL ry:n kanssa. Grassroots -turnaukset ovat kehittyville pelaajille erinomainen tilaisuus testata taitojaan samantasoisia joukkueita vastaan ja tuo paljon kaivattua lisätoimintaa Suomen turnauskalenteriin. Toivottavasti kilpapelaamisesta kiinnostuneet pelaajat ja jo olemassa olevat joukkueet tulevat sankoin joukoin tekemään tästä hienon turnaussarjan”, kommentoi Suomi OW ry:n puheenjohtaja Hannu-Pekka Rajaniemi.

Overwatchiin suunnatun ensimmäisen Grassroots -turnaussarjan palkintopotti on 2000 euroa, josta yksittäisen turnauksen osuus on 350 euroa ja finaalin osuus 600 euroa. Turnaukseen osallistuvien tulee hankkia e-urheilun harrastajalisenssi, jonka hinta vuonna 2019 on pelaajalle 3 euroa. Lisenssi hankitaan Suomisport-palvelusta.

Lisätietoja

https://grassroots.esm.gg

Kuva: Otto Virtanen / SEUL ry

Muut uutiset