Särkänniemeen, Särkänniemeen! FELin studio muuttaa huvipuiston tiloihin

Julkaistu pe 28. tammikuuta 2022
Takaisin uutisarkistoon

Suomen pitkäikäisimpiin ja tunnetuimpiin e-urheilun liigajärjestäjiin kuuluva Finnish Esports League (FEL) on löytänyt uuden kodin Tampereen Särkännimestä. FELin julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan, että huvipuisto on valikoitunut sen uudeksi pääyhteistyökumppaniksi.

Jatkossa FEL tulee tuottamaan e-urheilulähetyksensä Särkänniemen tiloista, entisestä delfinaariosta. Uuden studion luvataan mahdollistavan entistäkin laadukkaampien lähetysten tuotannon.

”Esports on uusi aluevaltaus Särkänniemelle, ja olemme innolla mukana kiihdyttämässä alan voimakasta kasvua Suomessa. FELin pääyhteistyökumppanuus tuo Särkänniemen brändiä tunnetuksi kohderyhmille, joiden tavoittamista olemme halunneet edistää”, kommentoi Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä FELin tiedotteessa.

Liitto on niin ikään iloinen jäsenensä FELin uudesta yhteistyökumppanuudesta ja uusien tilojen tarjoamista toimintamahdollisuuksista. FELin sijainti osana Särkänniemeä tuo koko e-urheilualalle toivottua näkyvyyttä ja nostaa sen entistäkin lähemmäs valtavirtaa. Särkänniemi ja FEL ovatkin kuin toisilleen luodut; uuden ja vanhan ajanvietteen symbioosi, joiden yhteistyö hyödyttää molempia.

Jäämme innolla odottamaan, miltä uudistunut FEL tulee näyttämään vuonna 2022.

Kuva: Finnish Esports League

Muut uutiset