Saksa ja Meksiko IESF:n jäseniksi

Julkaistu pe 29. kesäkuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Saksa ja Meksiko ovat liittyneet kansainvälisen kattojärjestön, IESF:n, jäseniksi.

Saksan elektronisen urheilun liitto, eSport-Bund Deutschland e.V., sekä Meksikon liitto, FNDEM Federación Nacional de Deportes Electrónicos México, ovat liittyneet IESF:n jäseniksi. Kansainvälisen kattojärjestön jäsenmäärä on uusien jäsenten myötä 48.

Saksan liitto on perustettu marraskuussa 2017 ja sillä on 27 jäsenorganisaatiota, esimerkiksi ammattilaisjoukkueita, harrastejoukkueita ja tapahtumajärjestäjiä. Saksan liiton puheenjohtaja kommentoi liittymistä IESF:n jäseneksi ja kertoi liiton arvostavan mahdollisuutta toimia e-urheilun edustajien rinnalla ympäri maailmaa lajin kohdatessa haasteita, kuten olympialaisia koskevan keskustelun. Aiemmin tänä vuonna Meksikon ja Korean liitto (KeSPA) allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU agreement) tarkoituksenaan jakaa kokemuksiaan ja resurssejaan elektronisen urheilun edistämiseksi.

IESF järjestää MM-kisat Taiwanissa 6.-13.11. Kisoissa pelattavat pelit ovat tänä vuonna Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends sekä Tekken 7. Aiemmin IESF ilmoitti, että kymmenettä kertaa järjestettäviin MM-kisoihin on ilmoittautunut 670 osallistujaa 42 eri maasta.

Muut uutiset