Rauhansalosta uusi toiminnanjohtaja

Julkaistu pe 10. heinäkuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liiton toiminnanjohtajana aloittaa elokuussa Mikael Rauhansalo. Rauhansalo, 25, on tradenomiopintojaan Jyväskylän ammattikorkeakoulussa viimeistelevä järjestöaktiivi. Hän siirtyy liitolle opiskelijakunta JAMKOn toiminnanjohtajan sijaisuudesta. Kokemusta järjestöistä, vaikuttamisesta ja johtamisesta Rauhansalo on kerryttänyt sekä opiskelijakuntakentällä, paikallisessa Jyväskylän eSports-Seurassa että nuorisopolitiikassa.

“Aivan mahtavaa päästä työskentelemään liitolle! Tässä työssä pääsen yhdistämään kolme intohimoani: järjestötoiminnan, edunvalvonnan ja e-urheilun. SEUL on tehnyt todella tärkeää työtä e-urheilun aseman parantamiseksi Suomessa, ja olen innoissani mahdollisuudesta päästä auttamaan sen työn keskiössä”, kommentoi liiton uusi toiminnanjohtaja Mikael Rauhansalo.

Toiminnanjohtajan työssään Mikael vastaa liiton päivittäisestä toiminnasta yhdessä liittohallituksen jäsenten kanssa. Toiminnanjohtajan työtehtäviin kuuluvat pääasiassa liiton yhteiskuntasuhteiden ja niihin liittyvien hankkeiden parissa toimimista. Lisäksi tehtäviin kuuluu elektronisen urheilun kehittämistä, viestintää ja liiton operatiivisten sekä hallinnollisten tehtävien hoitoa. Myös liiton markkinointi ja kaupallisen yhteistyön rakentaminen on osa toimenkuvaa. Toiminnanjohtaja hoitaa mainittuja tehtäviään liiton hallituksen hyväksymien strategioiden ja toimintasuunnitelmien sekä hallituksen muiden toiminnallisten linjausten perusteella. Toiminnanjohtajalla on myös vastuu erilaisista hankkeista, joiden avulla liiton toimintaa viedään haluttuun suuntaan.

Haku toiminnanjohtajan paikkaan oli avoinna 10.-25.6.2020 välisen ajan. Liitto vastaanotti tehtävään yli 20 hakemusta, joista jatkohaastatteluun eteni vain muutama henkilö. Toiminnanjohtajan hakemuksissa ja haastatteluissa huomioitiin mm. kokemusta järjestötyön ja hanketyön parista, kykyä osoittaa analyyttisen ja kehittävän johtamisen ominaisuuksia, viestintä- ja tiimityöskentelytaitoja, käytännönläheisyyttä ja elektronisen urheilun kentän tuntemusta.

Vuodesta 2017 liiton toiminnanjohtajana toiminut Mirka Otsonkoski jatkaa osa-aikaisesti liiton projektikoordinaattorina vuoden 2020 loppuun asti. Otsonkoski perehdyttää uuden toiminnanjohtajan tehtävään syksyn aikana.

 

Kuva: Arttu Niemelä

Muut uutiset