Rainmaker järjestää 60 000 euron CS:GO-turnauksen uudella Rushmode-turnausalustalla

Julkaistu to 6. helmikuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Rainmaker järjestää keväällä 60 000 euron Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen yhdessä SJ Esportsin kanssa. Rainmaker Open on avoin kaikille suomalaisille pelaajille, ja se järjestetään SJ Gaming -joukkueen kotina toimivan SJ Esportsin lanseeraamalla Rushmode-alustalla.

”Turnauksen tärkeimpinä tavoitteina on tarjota harrastajille mahdollisuus mitata taitojaan myös Suomen parhaimpia pelaajia vastaan”, kommentoi SJ Esportsin toimitusjohtaja Jari Karlsson.

”Toinen tärkeä teema on e-urheilun puoliammattilaisuus, joka on uusi mahdollisuus koko pelaajayhteisölle. Rushmode kehitettiin, jotta voimme edistää suomalaista e-urheilua kokonaisvaltaisesti. Tähän kuvioon liittyy myös harrastajien ja kilpapelaajien työura. Heidän ei tarvitse enää tehdä kovaa valintaa pelaamisen ja muun elämän välillä”, Karlsson jatkaa.

Rainmaker Open -turnaus lähtee käyntiin maaliskuussa kahdellatoista alkusarjalla. Otteluita pelataan joka viikko lauantaisin ja sunnuntaisin kuuden viikon ajan. Alkusarjojen kahdentoista parhaan selvittyä siirrytään jatkosarjaan, joka järjestetään Swiss-formaatilla toukokuun alussa. Alkusarjoista karsiutuneiden joukkueiden lisäksi jatkosarjaan kutsutaan neljä joukkuetta.

Turnauskaavio. Kuva: Rushmode

Jatkosarjojen jälkeen kahdeksan parasta joukkuetta siirtyy Double Elimination -puolivälieriin, jotka pelataan toukokuun puolivälissä. Semifinaalit ja finaali järjestetään 14. kesäkuuta Helsingissä. Turnauksen voittaja kuittaa itselleen 22 000 euroa, toinen sija 8 000 euroa ja kolmas sekä neljäs sija saavat itselleen 3 000 euroa. Lisäksi alkusarjojen voittajajoukkueille, jatkosarjasta jatkoon päässeille sekä puolivälieristä jatkoon päässeille joukkueille on varattu 40 prosenttia palkintopotista.

Turnauksen jatkosarjan, semifinaalin ja finaalin ratkaisupelejä voi seurata Elisa Viihde Sportilta ja Elisa Viihteen Twitch-kanavalta.

Lisätietoja turnauksesta ja siihen ilmoittautumisesta:

https://rushmode.gg

Kuva: Arttu Kokkonen / SEUL ry

Muut uutiset