Raahen porvari- ja kauppakorkeakoulu hakee täysiaikaista esports-valmennuspäällikköä

Julkaistu pe 26. maaliskuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Raahen porvari- ja kauppakorkeakoulu hakee esports-valmennuspäällikköä perustutkinto-opiskelunsa ja liiketoimintansa kasvavaan kehittämiseen. Pesti on täysaikainen.

Hakijalta edellytetään liiketoimintaosaamisen ja pedagogisen osaamisen lisäksi ymmärrystä e-urheilun ja pelikulttuurin ilmiöistä, osaamista suomalaisesta ja kansainvälisestä e-urheilukentästä, tietotaitoa e-urheilun liiketoiminnasta sekä liiketalouden korkeakoulututkintoa tai vastaavaa muuta koulutusta.

Edellä olevien vaatimusten lisäksi hakijalta arvostetaan aikaisempaa kokemusta e-urheilusta ja valmentamisesta, mahdollisia valmiita e-urheilualan verkostoja sekä motivoitunutta asennetta liiketalouden opettajana.

Valittava henkilö vastaa Raahe esports Academyn toiminnasta, jossa Raahen lukio sekä Raahen Porvari- ja Kauppakoulu tarjoavat:

  • Opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa toisen asteen tutkinnon esports-painotuksella
  • Opiskelijoille mahdollisuuden osallistua urheiluakatemian elektronisen urheilun linjaan ja saada valmennusta omaan kilpapelaamiseen
  • Organisoida kolmansien osapuolien kanssa elektronisen urheilun parissa tehtävää yhteistyötä muun muassa turnaustoiminnan, Raahe Gaming Lab -pelitilan vuokrauksen ja kasvatustoiminnan osalta
Valittava henkilö myös opettaa liiketoiminnan perustutkinnon sisältöjä Raahen Porvari- ja Kauppakoulun sekä Raahen lukion opiskelijoille. Työnkuvaan sisältyy lisäksi kansalliseen elektronisen urheilun kehittämistyöhön osallistumista Kauppakoulun edustajana.

Hakijoita pyydetään toimittamaan hakemus ja CV 12.4.2021 mennessä osoitteeseen tapani.piirala@rpkk.fi. Lisätietoja pestistä voi tiedustella samasta osoitteesta.

Kuva: Otto Virtanen / SEUL ry

Muut uutiset