PUBG Finland liiton jäseneksi

Julkaistu pe 21. joulukuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

PUBG Finland, Battle Royale Finland ry, on hyväksytty liiton jäseneksi.

Maanantain 17.12. hallituksen kokouksessa hallitus käsitteli ja hyväksyi PUBG Finlandin, Battle Royale Finland ry:n, jäsenhakemuksen. PUBG Finland on PlayerUnknown’s Battlegrounds -pelaajille tarkoitettu yhteisö, jonka kautta tavoittaa jo oli 5000 suomalaista pelaajaa. Yhdistys järjestää säännöllisesti turnauksia ja yhteisöpelejä sekä tähtää pelin tunnettavuuden ja kilpailutoiminnan kasvuun. Tavoitteen eteen yhdistyksessä työskentelee toistakymmentä vapaaehtoista.

SEUL ry jäsenyys on tärkeä merkkipaalu, jonka avulla PlayerUnknown’s Battlegrounds vakiinnuttaa asemaansa yhtenä suosituimmista esports-peleistä Suomessa. Läpi koko vuoden 2018 jatkunut kasvu toiminnassamme on luonut loistavan pohjan, jonka päälle yhdessä SEUL ry kanssa pystymme rakentamaan pysyviä rakenteita pelin tulevaisuuden hyväksi. Uskomme PlayerUnknown’s Battlegrounds pelin olevan vasta pitkän matkansa alussa ja tulevan vuoden osoittavan suuntaa pelin todellisesta potentiaalista yhtenä johtavista esports-peleistä, Kertoo Matti “c0pter” Korvenmaa, PUBG Finland kehitysjohtaja.

Liiton jäsenet löytyvät sivulta: http://seul.fi/seul/jasenet/. Jäsenjärjestöt ovat yhteisötoimijoita, oppilaitoksia, tapahtumaorganisaatioita sekä pelaaja- ja peliorganisaatioita. Jäsenistön yhteisenä tavoitteena on edistää ja nostaa elektronisen urheilun asemaa Suomessa. Jäsenet päättävät liiton toiminnan suunnan, valitsevat liittohallituksen vuosittain ja hyötyvät liiton tuottamista jäsenpalveluista.

Muut uutiset