Projektikoordinaattori aloittaa työssään

Julkaistu pe 14. huhtikuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Huhtikuussa Suomen elektronisen urheilun liiton projektikoordinaattorina on aloittanut Toni Jarkima.

Toni Jarkima, 24, on aloittanut työskentelyn Suomen elektronisen urheilun liiton projektikoordinaattorina. Toni tunnetaan parhaiten pelijoukkueiden eXelon Gamingin ja ENCE eSportsin taustalta. Tämän lisäksi tutuksi ovat vuosien aikana tulleet useat eri tehtävät turnaus- ja tapahtumajärjestäjän ominaisuudessa. Kilpapelaamisen ohella Tonilla on kokemusta myös digitaalisten ratkaisujen sekä markkinoinnin parissa toimimisesta.

”Oma historia kilpapelaamisen parissa toivottavasti täydentää nykyistä liiton toimintaa hyvin ja pystymme kehittämään lajia myös enemmän pelaajien suuntaan. Tarvitsemme lisää kilpailutoimintaa, kasvavaa liiketoimintaa ja laadukasta harrastetoimintaa. Samalla tulisi keskittyä pelaajien urakehitykseen sekä eri toimijoiden koulutukseen ylläpitääksemme kasvavaa vaatimustasoa. Myöskään viestinnän merkitystä ei voi liikaa korostaa muodostaessamme lajin ympärille vakiintuneita käytäntöjä.”

Toni on aloittanut työskentelyn maanantaina 10.4.2017 ja hän tulee ensisijaisesti vastaamaan eSM-turnaustoiminnan toteutumisesta projektipäällikkönä. Lisäksi hän osallistuu ja koordinoi tiettyjä liiton yhteistyötoimintoja ja hankkeita tiiviisti yhdessä liiton toiminnanjohtajan kanssa.

”Toni on kokenut kotimainen e-urheilun yhteisötoimija, joka tuo positiivista voimavaraa liiton toimintaan ja näkyvyyteen eri yhteyksissä, etenkin koskien kansallista- ja kansainvälistä kilpailutoimintaa”, kommentoi liiton puheenjohtaja Joonas Kapiainen.

Muut uutiset