Pawsaur

Pawsaurin blogi: Maalari maalas taloa, sinistä ja valkoista

Julkaistu ma 9. kesäkuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Lue Pawsaurin blogi ja pääset kärryille, missä vaiheessa Pelaajatalo-projektimme on.

Pelaajatalo-projekti on ollut jo monen huulilla ja sitä odotetaan suurella innolla.

Olen ollut työkokeilussa SEUL ry:llä helmikuusta toukokuuhun ja nyt työkokeiluni jatkuu kesäkuusta elokuun loppuun. Yksi suurimmista yksittäisistä projekteistani SEULilla on varmasti tämä kyseinen Pelaajatalo. Noh, missä sen talon suhteen nyt sitten mennään?

Talo on vuokrattu. Se löytyy Vantaalta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Saimme myös ammattistylistin tekemään meille sisustussuunnitelman ja huonekalut ovat ostamista vaille valmiina.

Talossa on pitänyt tehdä hieman myös remppaushommia, mikä on tietenkin hidastanut hieman aikataulua. Jäljellä on enää maalaus ja tämän tehtävän kanssa tulenkin tällä viikolla toimimaan. Muutama huone on jo saatu maalattua, mutta vielä on monta neliötä jäljellä.

Kun nämä on saatu tehtyä, onkin vain jäljellä talon brändäys sekä tuotteistaminen, jonka jälkeen voimmekin alkaa jo taloa vuokraamaan pelaajille. Jos siis sinulla on joukkue, jota kiinnostaisi ns. bootcamppiä harrastaa talossa, niin ota ihmeessä yhteyttä minuun sähköpostitse jaakko.markkanen@seul.fi

Lisää informaatiota Pelaajatalosta löydät täältä.

Muut uutiset

Puheenjohtajan blogi

Tärkein syy eroni taustalla on se, että liiton eteenpäinvieminen nykyisellä rakenteella on aikaavievää. Itselläni ei…