Pawsaur

Pawsaurin blogi: Harmaita hiuksia ja kaljuuntumista

Julkaistu ma 7. huhtikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Jaakko "Pawsaur" Markkanen on muutamien viime viikkojen aikana etsinyt sopivaa asuntoa tulevalle pelaajatalolle. Hän kertoo blogissaan hieman tästä prosessista sekä avaa lähitulevaisuuden suunnitelmia.

Pelaajatalo on SEULin suurin yksittäinen projekti tänä vuonna. Tämä on selvää varsinkin, jos projektia tarkastellaan budjetin osalta, josta suurimman osan nielee talon vuokra. Sopivan asunnon löytäminen on tämän projektin kannalta tässä vaiheessa kaikkein tärkeintä.

Sijainti, asunnon koko, pohjaratkaisu, budjetti, hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä tietenkin tarpeeksi hyvän internetyhteyden saatavuus asuntoon ovat kriittisiä. Näitä asioita silmällä pitäen tehtäväni onkin ollut etsiä sopivaa asuntoa tarkoitukseemme. Tehtävä ei ole ollut helppo, vaikka toisin voisi luulla. Juuri kun luulet löytäneesi täydellisen asunnon, välittäjä ilmoittaakin, että tätä asuntoa ei tarpeeseemme vuokrata tai kyseinen asunto on jo vuokrattu jollekin toiselle.

Muutama harmaa hius onkin asian tiimoilta saattanut päänahkaani ilmestyä. Muuten asia ei häiritsisi, mutta kun tämä lisätään omaan sukuuni kuuluvaan aikaiseen kaljuuntumiseen, saattaa stressitaso hieman nousta.

Nyt onkin aika ottaa hieman rennommin ja antaa tukkani kasvaa rauhassa keskittyessäni seuraavan streamausopas -videon luomiseen sekä tulevan Suomen Dota 2 mestaruusliigan toteuttamiseen, joka on näin alustavasti tarkoitus käynnistää toukokuussa. Tarkkaa päivämäärää ei voida vielä julkaista, koska paljon on vielä kesken. Kun yksityiskohdat saadaan järjestäjien taholta selville, tullaan ne myös julkaisemaan SEULin nettisivuilla.

Lisätietoa liigasta saa minulta suoraan esimerkiksi sähköpostitse (jaakko.markkanen@seul.fi).

Muut uutiset