Ottelut-portaali uudistuu – Seuraa suomalaisten pelejä entistäkin tehokkaammin!

Julkaistu to 6. toukokuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Liiton ylläpitämä Ottelut-portaali on saanut mittavan päivityksen. Portaali kerää suomalaisten pelaajien ja joukkueiden otteluita, näiden tuloksia ja lähetyksiä kätevästi yhteen paikkaan. Käyttäjä voi palvelussa suodattaa sisältöä itselleen sopivaksi, muun muassa rajaamalla näytettäviä pelejä.

null

Päivityksen myötä portaalissa on nyt selattavissa joukkuesivut, joiden kautta kykenee näkemään tietyn joukkueen ottelut, turnaukset, pelaajat ja pelaajahistoriaa. Lisäksi portaalin Twitter-tili tulee jatkossa julkaisemaan muistutuksen liiton suosittelemista, niin kutsutuista ”nostetuista” otteluista puoli tuntia ennen niiden alkua.

Ottelut-portaali avattiin alun perin syyskuussa 2019 ja sen Twitter-tili huhtikuussa 2020. Pelaajat ja joukkueet voivat varmistaa omien otteluidensa näkyvyyden lähettämällä tiedot liitolle hyvissä ajoin etukäteen. Ohjeen tietojen lähettämiseksi löydät täältä.

Liitto täyttää ja ylläpitää tietoja pääasiassa julkisesti saatavilla olevilla lähteistä. Mikäli tiedoissa on puutteita tai virheitä, voi niistä ilmoittaa ylläpidolle erillisellä yhteydenottolomakkeella.

null

Muut uutiset