Osallistu SEULin mielipidekyselyyn

Julkaistu ma 14. huhtikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

SEULin toimintaa kartoittava mielipidekysely on palannut! Kerro, mitä mieltä olet liiton toiminnasta ja samalla autat meitä tekemään oikeita ratkaisuja suomalaisen elektronisen urheilun kehittämiseksi.

Viime syksynä, ennen SEULin brändiuudistusta liitto järjesti ensimmäisen kerran olemassaolonsa aikana mielipidekyselyn. Kyselyllä oli tarkoitus selvittää, mitä mieltä Suomen eri elektronisen urheilun toimijat ovat liitosta.

On tullut jälleen aika ottaa lakki käteen ja kysyä teiltä, hyvä Suomen elektronisen urheilun skene, mitä mieltä olette meistä ja miten voimme kehittyä! Pyydämmekin siis teitä täyttämään seuraavan mielipidekyselyn rehellisesti ja jakamaan sen vaikka vielä eteenpäin.

Ohje mielipidekyselyn täyttöön: Vastaa kysymyksiin niin kuin näet Suomen elektronisen urheilun liiton tällä hetkellä. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia, ja siihen voi vastata 25.4.2014 saakka. Mielipidekysely löytyy täältä.

Vastauksia käytetään, kuten viimeksikin, liiton toiminnan parantamiseen ja ohjaamaan hallituksen päätöksentekoa. Vastauksista julkaistaan myöhemmin SEULin sivuilla yhteenveto, jossa kerrotaan, miltä kyselyn tulokset vaikuttavat verrattuna edellisen kyselyn tuloksiin.

Muut uutiset