Opiskelijoiden eSM-kilpailujen operaattorihaku on auki!

Julkaistu pe 5. maaliskuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liitto järjestää yhdessä Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL:n kanssa vuosittain opiskelijoiden eSM-kilpailuja. Kilpailut toimeenpannaan turnausjärjestäjien, eli operaattoreiden, kanssa yhteistyössä. Operaattorit näihin opiskelijoiden eSM-turnauksiin kilpailutetaan ja kilpailutuksen perusteella liittohallitus yhdessä OLL:n kanssa valitsee operaattorit toteuttamaan turnauksia. Hakuaika vuoden 2021 opiskelijoiden eSM-turnausoperaattoreiksi on nyt auki ja hakemukset tulee lähettää 4.4.2021 mennessä.

Kilpailutuksessa käytetään samoja määrittelyjä kuin varsinaisten eSM-kilpailuiden kilpailutuksessa. Määrittelyt ja lisätiedot löytyvät täältä. Opiskelijoiden eSM voidaan järjestää joko turnaus- tai liigamuotoisena kilpailuna. Turnausjärjestäjä sitoutuu noudattamaan SEUL:n ja OLL:n luomia sääntöjä ja ohjeistuksia turnauksissaan. Turnaukseen osallistuvien tulee hankkia liiton harrastajalisenssi ja osallistujien tulee olla opiskelijoina korkeakoulussa. Hakuaika kilpailutuksessa on 5.3-4.4.2021. Päätökset operaattoreista tehdään huhtikuun aikana.

Hakemukset toimitetaan tällä lomakkeella.

Operaattoreita haetaan kaikkiin yleisesti kilpailullisesti pelattaviin peleihin. Poikkeuksena CS:GO jolla on jo operaattori vuodelle 2021.

Kuva: Jussi Jääskeläinen / SEUL ry

Muut uutiset