Opinnäytetyö tai työharjoittelupaikka tarjolla e-urheilun ympärillä!

Julkaistu pe 25. elokuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

SEUL tarjoaa 1-2 opiskelijalle mahdollisuuden työharjoitteluun tai opinnäytetyön tekemiseen.

Suomen elektronisen urheilun liitto, SEUL ry, on suomalaisen elektronisen urheilun keskusjärjestö. SEULin tehtävä on kehittää ja tuoda esille elektronista urheilua sekä jäsenistönsä toimintaa. Liiton jäsenistö koostuu suomalaisista kilpapelaamisessa mukana olevista yhdistyksistä ja yrityksistä. Liitto pyrkii nostamaan elektronisen urheilun tunnettuutta sekä arvostettavuutta harrastuksena. Liiton jokapäiväisestä toiminnasta vastaa hallitus yhdessä kahden työntekijän kanssa. Työntekijät työskentelevät etänä, joten liitolla ei ole varsinaista fyysistä toimistoa. Siksi työskentely tapahtuu pitkälti internetin välityksellä.  Liittoon voi tutustua enemmän osoitteessa: http://seul.fi/.

Suomen elektronisen urheilun liitto tarjoaa 1-2 opiskelijalle mahdollisuuden työharjoitteluun tai opinnäytetyön tekemiseen. Harjoittelu/opinnäytetyön tekeminen tulisi olemaan pääasiassa liiton sosiaalisen median parissa työskentelyä, jossa opiskelija saisi mahdollisuuden luoda yhdessä liiton kanssa sosiaalisen median suunnitelman ja työstää liiton sosiaalisen median kanavissa julkaistavaa sisältöä. Liiton sosiaalisen median kanavia ovat Facebook, Twitter, Instagram, Discord sekä YouTube. Esimerkiksi liiton julkaisemat uutiset jaetaan kanavissa, mutta niitä käytetään myös muun tiedon sekä kuvien jakamiseen. Harjoittelijan on oltava korkeakouluopiskelija, harjoittelu sopii hyvin esimerkiksi medianomin tai media-assistentin opintoja suorittavalle.

Hakemukset ja kysymykset voi lähettää osoitteeseen hakemukset@seul.fi. Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 15.10.2017.

Vastaa hakemuksessasi ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä opiskelet?
  • Mitkä ovat odotuksesi harjoittelulta? / Mikä on suunnitelmasi opinnäytetyösi suhteen?

Muut uutiset