NYYRIKKI Esports ja Imatran Pallo-Veikot liiton jäseniksi!

Julkaistu ma 10. syyskuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Hallitus hyväksyi 3.9. elektronisen urheilun organisaatiot NYYRIKKI Esports ja Imatran Pallo-Veikot (IPV) Suomen elektronisen urheilun liiton jäseniksi.

Liittoon liittyi maanantaina 3.9. kaksi uutta jäsentä, kun hallituksen kokous hyväksyi NYYRIKKI Esportsin sekä Imatran Pallo-Veikot jäseniksi. NYYRIKKI Esports on elektronisen urheilun organisaatio, joka toimii pelien Overwatch, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege ja Fortnite parissa. Imatran Pallo-Veikot (IPV) on pesäpalloseura, joka yhdessä Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa perusti viime keväänä Overwatch-joukkueen, Trailblazersin.

NYYRIKKI on nyt yli vuoden ikäinen ja näimme tässä kohtaa aiheelliseksi liittyä SEUL:iin jonka arvot kestävästä kehityksestä esportsin suhteen ovat hyvin samankaltaiset kuin omatkin arvomme ja haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista esportsia eteenpäin. Toimimme jo entuudestaan yhteystyössä useiden SEUL:n jäsenten kanssa joten liittyminen tässä kohtaa tuntui erittäin luonnolliselta, jäsenyyttä kommentoi NYYRIKKI Esportsin manageri Sami Ferm.

Toimintamme on vielä alkuvaiheissa, mutta olemme päässeet niin kilpajoukkueen kuin harrastus-ja junioritoiminnan osalta vauhdikkaasti liikenteeseen. SEULin jäsenyyden hakeminen oli luonnollinen jatkumo toiminnan kehittämiselle. Haluamme oppia kokeneemmilta tekijöiltä ja organisaatioilta, jakaa tietoa puolin ja toisin, sekä varmasti aikanaan myös olla mukana rakentamassa Elektronisen urheilun tulevaisuutta Suomessa aktiivisina osallistujina”, IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää kommentoi.

Suomen elektronisen urheilun liiton jäsenjärjestöjä on tällä hetkellä yhteensä 34. Jäsenet on jaettu liiton verkkosivuilla tapahtumaorganisaatioihin, yhteisötoimijoihin, oppilaitoksiin ja pelaaja-/peliorganisaatioihin. Jäsenet päättävät liiton toiminnan suunnan ja valitsevat liittokokouksessa vuosittain liittohallituksen äänestämällä. Liiton jäsenjärjestöihin voi tutustua täällä: http://seul.fi/seul/jasenet/.

Lisätietoja:
https://nyyrikki.com/
https://www.ipv.fi/fi/

Muut uutiset