Nyt se on täällä, liiton uusi ilme!

Julkaistu to 9. tammikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Sitä on odotettu, sitä on työstetty – SEULin brändiuudistus on vihdoin paketissa! Olemme ylpeitä voidessamme esitellä teille tuoreen tunnuksemme ja uudenkarhean sivustomme, tervetuloa maistelemaan.

Suomen elektronisen urheilun liitto on vihdoin saanut päätökseen liiton koko ilmeen käsittävän brändiuudistuksen. Projektin tulokset on nyt tänään julkaistu, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä teille liiton uuden ilmeen ja verkkosivut. Uudistuksen keskeisenä tavoitteena oli virkistää liiton tunnus ja samalla koko graafinen ilme verkkosivuineen ja painettuine materiaaleineen. Uusi ilme onkin yksilöllinen, raikas, monipuolinen ja mieleenpainuva. Tunnuksessa käytetyt neljä väriä kuvastavat SEULin tärkeitä kohderyhmiä, jotka ovat pelaajat, katsojat, tapahtumajärjestäjät ja media. Muutoksella pyrittiin myös parantamaan liiton näkyvyyttä edellä mainituissa kohderyhmissä.

Brändiuudistus käynnistyi loppukesästä 2013, ja projektin kustannukset pyrittiin pitämään pieninä, mutta työn laatu korkeana. Suurella vapaaehtoispanoksella tässä onnistuttiinkin.

Liiton verkkosivut uudistettiin täysin ulkonäkönsä osalta. Samalla sivustolle tuotettiin huomattava määrä tekstiä ja muuta sisältöä. Verkkosivuille lisättiin myös uusia toiminnallisuuksia, joiden lisäämistä jatketaan tulevaisuudessa. Uudet verkkosivut mahdollistavat esimerkiksi suoran Twitter-seurannan ja Facebook-pohjaisen kommentoinnin. Lisäksi verkkosivuista on samalla tehty helppolukuisempi ja miellyttävämpi.

Uudistuksen takana on brändityöryhmä:

Raakel Hämäläinen / Projektipäällikkö, sisältö
Roope Sandberg / Tunnus ja visuaalinen ilme
Tuomas Velling / Sivuston tekninen toteutus, sisältö
Joonas Kapiainen / Sisältö
Erkka Jouste / Sisältö

Lisäksi työryhmä kiittää Toni Jarkimaa, Ossi Pesosta, Sara Järvistä, Mirka Larjomaata, muita toimihenkilöitä ja muuta liittohallitusta aktiivisesta avusta projektin parissa ja korvaamattomasta palautteesta.

Mitä pidät uudesta ilmeestämme ja verkkosivuistamme? Lähetä meille palautteesi!

Muut uutiset