Nordic Esports Academyn leiri ja turnaus järjestetään kesällä

Julkaistu ma 26. helmikuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Nordic Esports Academyn leiri ja turnaus järjestetään Kajaanissa 11.6.-8.7.2018.

Nordic Esports Academyn leiri ja Counter-Strike: Global Offensiven turnaus järjestetään tänä kesänä toista kertaa Kajaanin ammattikorkeakoulussa. 11.6.-5.7. järjestettävä leiri on sopiva kaikille pelaajille harrastajista ammattilaisiin, mutta leirille osallistuvien tulee olla kuitenkin vähintään 16-vuotiaita. Leirin osa-alueita ovat esimerkiksi pelivalmennus, fyysinen ja psyykkinen valmennus sekä taitojen testaus.

”Ensi vuoden odotukset ovat tietysti korkealla! Olimme vuonna 2017 ensimmäistä kertaa järjestämässä tämänkaltaista tapahtumaa Kajaanissa ja konsepti todettiin niin hyväksi, että lähdimme ilomielin kehittämään sitä. Osallistujilta saatiin iso pino palautetta, jota on syksyn ajan pureskeltu ja tavoitteena onkin parantaa seuraavana kesänä lähes joka osa-alueella saadun kokemuksen turvin. Pyrimme antamaan osallistujille mahdollisimman kattavasti eväitä ja kokemusta osaamisensa kehittämiseen, taitotasosta ja pelistä riippumatta. Ensi kesälle on suunniteltu myös enemmän aktiviteetteja kampuksen ulkopuolelle, jotta koko kesä ei olisi ihan pelkkää ruudun tuijottelua. Myös pelaajatestaus ja -mittaukset tulevat olemaan suuremmassa roolissa, kuitenkaan rautaisia luentoja ja osaavia valmentajia unohtamatta!”, kommentoi Nordic Esports Academyn turnaus- ja puhujavastaava Jani Vattula.

Leiri huipentuu Counter-Strike: Global Offensive -turnaukseen, jossa leirille osallistuneiden on mahdollisuus pelata ammattilaisjoukkueita vastaan. Turnauksen palkintopotti on yhteensä 10 000 euroa ja se järjestetään leirin päätteeksi 6.-8. heinäkuuta. Leiri ja turnaus järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2017, jolloin luennoimassa leirillä kävivät esimerkiksi Joona “natu” Leppänen sekä urheilupsykologi Mia Stellberg. Turnaus päättyi viime vuonna HAVU Gamingin voittoon.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://www.nordicesports.academy/

Kuvat: Nordic Esports Academy

Muut uutiset