Näin osallistut Suomen World eSports League -karsintoihin – Peleinä PUBG ja Tekken 7

Julkaistu to 12. elokuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liitto on päättänyt osallistua 16.-19.12.2021 Etelä-Koreassa järjestettävään World eSports Leaguen (WSL) Global Finals -turnaukseen. Tapahtuman järjestäjänä toimii Technoblood Esports, joka on aiemmin vastannut mm. vuosien 2002-2013 World Cyber Games -tapahtumista.

Liitto lähettää turnaukseen kaksi suomalaisedustajaa: yhden PlayerUnknown’s Battlegrounds -joukkueen ja yhden Tekken 7 -pelaajan. Edustajat valitaan verkon välityksellä järjestettävien karsintojen kautta.

Osallistujien tulee olla täysimääräisesti Suomen kansalaisia ja heillä tulee olla Suomen elektronisen urheilun liiton pelaajalisenssi. Sama lisenssi oikeuttaa osallistumaan mm. myöhemmin järjestettävään PUBGin eSM-turnaukseen.

Turnausjärjestäjä maksaa matkat ja majoituksen pelaajille. SEUL lähettää joukkueen matkaan joukkueenjohtajan ja tarjoaa maajoukkueelle pelipaidat.

Lisätietoa WSL-turnauksesta, maajoukkueesta ja kilpailumatkasta voi kysyä SEUL:n toiminnanjohtajalta Miika Pulkkiselta (miika.pulkkinen@seul.fi tai Discordissa Gawin#1337).

 

PlayerUnknown’s Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegroundsin karsintaturnauksen järjestää PUBG Finland yhdessä Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa. Turnauksen aikataulu, palkinnot ja tarkemmat vaatimukset ovat seuraavat:

Aikataulu

La 28.8: Lohkovaihe BO6, kaksi lohkoa joista top-8 finaaliin.

Su 29.8: Finaali BO6

Palkintopotti

  1. 250€ + edustuspaikka Suomen maajoukkueena WSL-turnauksen finaalitapahtumaan
  2. 150€
  3. 100€

Joukkuevaatimukset

  • Joukkueen tulee koostua 4 pelaajasta (ei varapelaajia).
  • Joukkueen tulee sitoutua edustamaan Suomea WSL-finaalitapahtumassa.
  • Kaikkien osallistujien täytyy olla 18-vuotiaita karsintaturnauksen alkaessa sekä Suomen kansalaisia.

Säännöt

Karsintaturnauksessa käytetään viimeisintä SUPER-sääntöjen versiota. Lisätietoa säännöistä löytyy PUBG Finlandin verkkosivuilta turnauksen Challengermode-sivulta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu Challengermodessa. Mukaan mahtuu 32 ensimmäistä check-in vaiheen suorittanutta joukkuetta.

 

Tekken 7

PlayerUnknown’s Battlegroundsin karsintaturnauksen järjestää Biiruken ry yhdessä Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa. Karsintaturnaus pidetään 28.8. ja sen ilmoittautumistakaraja on 26.8. Osallistujien tulee olla Suomen kansalaisia ja vähintään 16-vuotiaita.

Karsintaturnaus alkaa 28.8. klo 14:30 ja se on katsottavan suorana Biirukenin Twitch-kanavalta. Turnaus pelataan double elimination -formaatilla.

Tarkemmat tiedot turnaussäännöistä ja ilmoittautumislinkin löydät täältä.

 

Kuvat: Valtteri Palonkorpi/IESF World Championship 2019, PUBG Finland

Muut uutiset