Mikkelissä järjestetään kesällä pelileiri nuorille

Julkaistu pe 19. tammikuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Otavan Opistossa järjestetään kesällä 2018 elektronisen urheilun pelileiri, jossa pelataan Counter Strike: Global Offensive -peliä.

Otavan Opisto ja Mikkeli eSports ry järjestävät 23.-27.7.2018 yhteistyössä Mikkelissä elektronisen urheilun pelileirin. Pelileirillä pelataan Counter Strike: Global Offensivea ja pelattavan pelin ikärajasuosituksen mukaisesti leirin alaikäraja on 16 vuotta. Leiri sisältää ryhmäharjoittelua pelijoukkueissa ja esimerkiksi tiimin johtamista. Joukkueita valmentaa ja ohjaa Juha “aNGeldusT” Kurppa ENCE eSports Oy:sta. Kurssilla järjestetään myös luentoja elektronisen urheilun teemoista, liikuntatuokioita sekä vapaa-ajan ohjelmaa.

Hakeminen leirille tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta 30.4.2018 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan viikolla 20 ja tämän jälkeen osallistujat tullaan jakamaan viiden pelaajan joukkueisiin. Joukkueet tulevat pelaamaan yhdessä leirin aikana ja osallistuvat mahdollisuuksien mukaan myös turnauksiin. Leirin hinta on 385 € / henkilö, mikä sisältää pelivalmennuksen, leiriohjelman, ruokailut ja majoituksen Otavan Opistossa.

Sähköinen hakulomake: http://ilmoittautuminen.otavanopisto.fi/esports_leiri_heinakuu_2018

Lisätietoja: http://otavanopisto.fi/koulutuskalenteri/esports-pelileiri-nuorille–counter-strikeglobal-offensive-23.-27.7.2018

Muut uutiset