Miika Pulkkinen on liiton uusi toiminnanjohtaja

Julkaistu ti 17. marraskuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liiton toiminnanjohtajana aloitti eilen Miika Pulkkinen. 32-vuotias Pulkkinen on toiminut viimeisen 10 vuoden ajan suomalaisen e-urheilun kentällä muun muassa The Group ry:n, MJ-Esports ry:n ja PUBG Finlandin parissa, sekä Helsingin kaupungin ja Finnish Esports Consulting Oy:n kautta. Hän siirtyy liitolle Finnish Esports Consulting Oy:sta, jossa hän toimi yrittäjänä. Kokemusta Pulkkisella on laajasti eri kilpapelaamisen osa-alueista, mutta vahviten esiin nousee nuorisotyön, tapahtumatuotannon ja joukkuetoiminnan kokemus.

“Olen toiminut aktiivisesti liiton jäsenyhdistyksissä jo vuosien ajan, joten on monella tapaa unelmien täyttymys päästä työskentelemään liiton ja sen jäsenien hyväksi toiminnanjohtajan roolissa. Viime vuosina liitto on kasvanut merkittävästi kooltaan, vaikuttavuudeltaan ja toiminnaltaan, joten toiminnanjohtajan vastuu on entistä suurempi. Siksi olenkin erittäin innoissani mahdollisuudesta olla mukana viemässä liittoa ja suomalaista e-urheilua eteenpäin!” kommentoi liiton uusi toiminnanjohtaja Miika Pulkkinen.

Toiminnanjohtajan työssä Miika vastaa liiton päivittäisestä toiminnasta yhdessä liittohallituksen jäsenten kanssa. Toiminnanjohtajan työtehtäviin kuuluvat pääasiassa liiton yhteiskuntasuhteiden ja niihin liittyvien hankkeiden parissa toimiminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu elektronisen urheilun kehittämistä, viestintää ja liiton operatiivisten sekä hallinnollisten tehtävien hoitoa. Myös liiton markkinointi ja kaupallisen yhteistyön rakentaminen on osa toimenkuvaa. Toiminnanjohtaja hoitaa mainittuja tehtäviään liiton hallituksen hyväksymien strategioiden ja toimintasuunnitelmien sekä hallituksen muiden toiminnallisten linjausten perusteella. Toiminnanjohtajalla on myös vastuu erilaisista hankkeista, joiden avulla liiton toimintaa viedään haluttuun suuntaan.

Toiminnanjohtajan hakemuksissa ja haastatteluissa huomioitiin mm. kokemusta järjestötyön ja hanketyön parista, kykyä osoittaa analyyttisen ja kehittävän johtamisen ominaisuuksia, viestintä- ja tiimityöskentelytaitoja, käytännönläheisyyttä ja elektronisen urheilun kentän tuntemusta.

Liiton entinen toiminnanjohtaja Mirka Otsonkoski perehdyttää uuden toiminnanjohtajan tehtävään loppuvuoden 2020 aikana yhdessä liiton yhteisökoordinaattori Valtteri Palonkorven kanssa.

Muut uutiset