Menestys vaatii valintoja

Julkaistu pe 8. helmikuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liitto tekee yhteistyötä Suomen Olympiakomitean ja Syöpäjärjestöjen kanssa nuorten nuuskan käytön ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi.

Suomen elektronisen urheilun liitto on toteuttanut yhteistyössä Suomen Olympiakomitean ja Syöpäjärjestöjen kanssa kampanjan, jonka tavoitteena on herättää pelaajat pohtimaan nuuskan käytön haittoja. Osana kampanjaa kuvattiin videoita Miikka “suNny” Kempin kanssa, joka pelaa Counter-Strike: Global Offensivea saksalaisessa mousesports -joukkueessa. Videot tullaan julkaisemaan tulevien viikkojen aikana liiton sosiaalisen median kanavissa.

“Olympiakomitean ja Syöpäjärjestöjen kanssa yhteistyössä tehtävän kampanjan tarkoituksena ei ole kieltää ketään tekemästä elämässään valintoja oman tahtonsa mukaisesti, vaan ennemminkin viestiä siitä, että elämässä tehdyillä pienilläkin valinnoilla tulee aina olemaan merkitystä. Tarkoituksena on saada ihmiset miettimään heidän omia valintojaan ja kysymään itseltään ohjaavatko heidän nykyiset valintansa heitä kohti sellaista elämää jota haluaa elää. Miikka oli valmis muuttamaan elämäänsä omien unelmiensa vuoksi ja on siksi loistava esimerkki siitä, kuinka pienistä hyvistä valinnoista voi kasvaa iso merkitys.

Terveelliset elämäntavat ja elämänhallinta ovat tärkeitä asioita kaikkialla elämässä, mutta niiden merkitys korostuu ennenkaikkea tavoitteellisessa tekemisessä. Huipulle nouseminen – ja siellä pysyminen – vaatii jatkuvia valintoja oman kehittymisensä tueksi. Pelaamalla pelinsä oikein unen, palautumisen, ruokavalion, liikunnan ja päihteettömyyden osalta, rakentaa itselleen jo melkoisen alustan menestykselle ja itsensä kehittämiselle”, kommentoi Suomen elektronisen urheilun liiton varapuheenjohtaja Otto Takala.

 

Lisätietoja:
https://www.fressis.fi/
https://www.fressis.fi/kanava/nuuska/
https://www.olympiakomitea.fi/2017/05/19/tavoitteena-nuorten-nuuskan-kayton-vahentaminen/

Kuva: Suomen Olympiakomitea

Muut uutiset