Marraskuinen e-urheiluristeily kantaa suomalaisfanit Tukholman CS:GO-Majoreille

Julkaistu pe 11. kesäkuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Maailman suurin e-urheiluristeily Majoreille järjestetään 6-8.11.2021 M/S Baltic Princessillä. Risteily huipentuu Tukholman Avicii Arenalla järjestettävään CS:GO Major -finaaliin.

”E-urheilu on Suomessa kovassa nosteessa, mutta päätettiin poikien kesken viedä skene uudelle tasolle ja varattiin koko laiva kolmeksi päiväksi juhlimaan suomalaista e-urheilua”, matkanjärjestäjiin kuuluva Jyri Mustonen kertoo.

Itse matkan lisäksi risteily tarjoaa erilaista ohjelmaa ja ajanvietettä matkustajilleen. Mukaan on jo kutsuttu ”kaikki e-urheilua hengittävät ihmiset, organisaatiot, yhteistyökumppanit ja ihan kaikki hyvästä meiningistä pitävät ihmiset”. Risteilyn ensimmäiset on jo julkistettu: ne ovat rap-yhtye Gasellit sekä sooloartisti Tommi Läntinen.

Liput tulevat myyntiin lähipäivinä ja ne sisältävät hytin, lipun Major-finaaliin, kuljetuksen takaisin laivaan finaalin jälkeen ja laivalla järjestetyn ohjelman. Lisätieto risteilystä löydät sen verkkosivuilta, jossa voit myös liittyä ennakkovaraajien etulistalle, joka antaa mahdollisuuden ostaa matkapaketit edullisempaan hintaan.

Kuva: Majoreille.fi

Muut uutiset