Markus Koskivirta IeSF:n tuomarivaliokunnan puheenjohtajaksi

Julkaistu ti 4. heinäkuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

SEULin 1. varapuheenjohtaja Markus Koskivirta on valittu IeSF:n Referees’ Commissionin eli tuomarivaliokunnan puheenjohtajaksi.

International e-Sports Federation eli IeSF on kesäkuussa valinnut Markus Koskivirran toimimaan perustetun tuomarivaliokunnan puheenjohtajana. Valiokunnan tehtävänä on esimerkiksi tuottaa sääntöjä sekä kehittää tuomarikoulutusta kansainvälisesti. Lisäksi valiokunta käsittelee kriteerejä koskien tapahtumien toimintaa, jotta pelaajille voidaan taata standardien mukainen kilpailuympäristö. Koskivirta on aiemmin onnistuneesti hoitanut erilaisia tehtäviä huippuluokan tuomarina, esimerkiksi IeSF:n kahdeksansissa maailmanmestaruuskisoissa.

IeSF:n pääsihteeri Alex Lim kommentoi tiedotteessa IeSF:n olevan mielissään voidessaan nimittää Koskivirran valiokunnan puheenjohtajaksi. Lim uskoo, että Koskivirran asiantuntemuksella tuomarivaliokunta tulee olemaan virstanpylväs kansainvälisen elektronisen urheilun kentän standardoinnissa.

“Olen tyytyväinen tästä mahdollisuudesta viedä suomalaista tietotaitoa ulos maailmalle. Meidän kotimaiset toimintaperiaatteemme voivat tuntua kaikille osanottajille itsestäänselviltä, mutta maailmalla näin ei todellakaan ole. Valiokunnan tehtävä on todella tärkeä, sillä haluamme ennaltaehkäistä viime vuoden kisojen katastrofin ainekset jo hyvissä ajoin. Tästä huolimatta toimintapohja on vahva ja luotan kaikkiin kollegoihini epäilyksettä. Teemme jatkossa toiminnasta laadukkaampaa niin meillä kuin myös maailmalla”, kommentoi Koskivirta.

IeSF:n tiedote: http://www.ie-sf.com/bbs/board.php?bo_table=iesf_notice&wr_id=170

Muut uutiset