Maajoukkuevalinnat

Julkaistu ke 25. toukokuuta 2016
Takaisin uutisarkistoon

Liittohallitus päätti tiistaina 24.5. kokouksessaan lähettää Kansainvälisen elektronisen urheilun liitto IeSF:n MM-kisoihin Suomen edustajat Counter-Strike: Global Offensive ja Hearthstone -turnauksiin.

Maajoukkuevalintoja tehdään SM-kilpailujen perusteella ja maajoukkueeseen kutsutaan Suomen mestarit. CS:GO:n ja Hearthstonen SM-turnauksissa on siis tarjolla paikka maajoukkueessa sekä matka MM-kisoihin Indonesiaan 5.-10.10.2016!

Lisäksi kansainvälinen liitto myöntää vuosittain MM-kisoihin matkustustukea maajoukkueille, mikäli kansallinen liitto on täyttänyt tietyt vaatimukset. SEULissa odotetaan mielenkiinnolla IeSF:n päätöstä matkustustuesta, sillä päätöksellä voi olla vaikutusta kisoihin lähetettävän joukkueen lopulliseen kokoon.

Tästä johtuen liitossa seurataan tilannetta vielä League of Legendsin sekä muiden mahdollisesti MM-kisoihin lisättävien pelien osalta. League of Legendsin kohdalla Riot on myös rajoittanut MM-kisojen osallistujat vain amatööripelaajiin, mikä tarkoittaa kaikkien Challenger ja LCS-tason pelaajien jäämistä kisojen ulkopuolelle.

Muut uutiset