Luminyrkki järjestettiin tänä viikonloppuna Porissa

Julkaistu su 16. maaliskuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Tänä viikonloppuna järjestettiin Porissa taistelupelitapahtuma Luminyrkki. Tapahtuma tarjoaa tänä vuonna taistelupelien lisäksi turnauksia myös miniatyyri- ja korttipeleistä kiinnostuneille. Lue tapahtumaa järjestämässä olleen hallituksen jäsenen, Riku "Rize" Sulamäen blogi viikonlopusta.

Vuosi 2014 on ehtinyt jo siihen pisteeseen, että oli vuoden ensimmäisen taistelupeliturnauksen aika. Tänä viikonloppuna Porissa järjestettiin PTP ry:n toimesta perinteikäs, jo toista kertaa järjestettävä konsoliturnaustapahtuma Luminyrkki. Tapahtumassa oli pelattavana seitsemän eri taistelupeliä niin playstation 3:lle, Xbox 360:lle kuin Wiillekin. Joukossa oli perinteikkäiden Tekkenin ja Street Fighterin lisäksi myös uudempia pelejä kuten Blazblue Chrono Phantasma ja yksittäisiä pelaajia tapahtumassa oli yli 80.

Tänä vuonna tapahtuma on kuitenkin myös laajentunut. Taistelupelien lisäksi viikonloppuna järjestettiin myös 16 hengen Warhammer 40k -miniatyyriturnaus, jollaista ei Porissa ole aikoihin tehty. Tämä turnaus järjestettiin yhdessä paikallisten figuuripelaajien ja pelikaupan kanssa. Lisäksi mukana oli Magic the Gathering -korttiturnauksia sekä erilaisia lautapelejä pelattavana. Näiden myötä Luminyrkin tarjonta onkin monipuolistunut ja tapahtuma kiinnostaa nykyään laajempaa osallistujakuntaa.

Yhteistyössä olivat mukana myös Porin kaupungin nuorisotoimi ja Pelitaito.fi. Molemma toimijat olivat yhdessä tehneet tapahtumapaikalle lounge-tyyppisen rentoutumistilan, jossa oli tarjolla mm. tuoreita hedelmiä ja seinällä näytettiin mm. pelistriimejä. Lisäksi tapahtuman aikana oli paikalla myös kaupungin työntekijä.

Tapahtuman taistelupeliturnausten tulokset löytyvät verkosta, ja aikataulu sekä muu info, muun muassa pelattavat pelit ja niiden säännöt, löytyvät Luminyrkin sivuilta. Tapahtumiemme tarkoituksena oli laajentaa taistelupeliskeneä ja tarjota mahdollisuuksia testata taitojaan muita vastaan. Jos sinulla on kiinnostusta asiaa kohtaan, niin kannattaa joko ottaa yhteyttä yhdistykseemme ja kysyä lisää tai rohkeasti tulla käymään tapahtumissamme. Seuraava isompi tapahtumamme järjestetäänkin jo kesällä, joten kannattaa seurata tarkkaan myös SEULin tapahtumakalenteria!

Riku ”Rize” Sulamäki
Hallituksen jäsen

Muut uutiset