Loppuunmyyty GetOnline järjestetään tänä viikonloppuna Kajaanissa

Julkaistu to 23. lokakuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Pelaajaharrastajille suunnattu GetOnline –verkkopelitapahtuma järjestetään Kajaanin ammattiopiston liikuntasalissa syyslomaviikolla 23.-26.10.2014. Tule mukaan ja hanki liput!

Yhdennentoista kerran Kajaanissa järjestettävä verkkopelitapahtuma GetOnline kokoaa yhteen aktiivisia tietokone- ja peliharrastajia yhteisen harrastuksen ja päihteettömän ajanvieton pariin jälleen tänä viikonloppuna 23.-26.10. Tapahtuma myytiin loppuun noin viikossa varausjärjestelmän avauduttua. Tämä tarkoittaa 220 pelaamista harrastavaa nuorta.

SEULin jäsen Garde-Party ry. järjestää jälleen tapahtuman, joka on yksi isoimpia nuorisotapahtumia Kajaanissa ja Kainuussa, ja toiseksi suurin verkkopelitapahtuma Pohjois-Suomessa. Suomen tasollakin tarkasteltuna tapahtuma on yksi vanhimpia. Verkkopelaamisen suosio kasvaa jatkuvasti: Pelaajien keski-ikä on jatkuvassa kasvussa, ja pelaamisesta on muodostumassa nuorille harrastus ja tapa viettää aikaa kavereiden kanssa.

Tapahtuman tavoitteena on edistää nuorten sosiaalista aktiivisuutta tietokonemaailmassa. Haluamme tarjota nuorille yhdessäolon riemuja ja elämyksellisen tapahtuman ja mahdollisuuden tutustua uusiin samanhenkisiin kavereihin. Tapahtumaa on kasvatettu aikaisemmista vuosista ja tänä vuonna paikalle odotetaan noin 220 konepaikallista kävijää. Tapahtuma on suunnattu 13—21-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, mutta myös vanhemmat konkarit ovat tervetulleita. Vapaan ajanvieton lisäksi tapahtumassa järjestetään peliturnauksia ja pienimuotoisia kilpailuja, missä parhaille osallistujille ja joukkueille on luvassa laadukkaita tuotepalkintoja.

Tapahtumaa järjestää kainuulainen radioamatööri- ja verkkopeliyhdistys Garde-Party ry. yhdessä kainuulaisten yhteistyökumppanien kanssa. Mukana tapahtumaa järjestämässä ovat muun muassa puhelinoperaattori Kaisanet, Kajaanin kaupungin nuorisotoimi ja Kainuun ammattiopisto, sekä Kajaanin ammattikorkeakoulu.

Muut uutiset