Lisätietoa Assembly Wintereiden SEULin pelaajaloungesta

Julkaistu to 30. tammikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Myös SEUL on mukana tänä viikonloppuna Helsingin Messkeskuksessa järjestettävässä Assembly Winter 2014 -tapahtumassa. Liitto toteuttaa laneille ammattilaisturnauksiin osallistuville suunnatun pelaajaloungen, joka tarjoaa suomalaisille ja ulkomaalaisille huippupelaajille tilan rauhoittua, napostella ja istua alas matsien välissä.

Assemblyjen lounge on järjestyksessä seitsemäs SEULin järjestämä pelaajalounge, ja liiton tavoite on ollut jatkuvasti kehittää konseptia. Tällä kertaa meille mahdollistui järjestää suurempi, hienompi ja palveluiltaan parempi lounge pelaajien iloksi.

Assemblyjen pelaajalounge on auki seuraavasti:

Perjantai
10:00-00:00
14:00-16:00 avoimet ovet — tule käväisemään loungessa ja tutustu SEULin toimintaan

Lauantai
9:30-00:00

Pelaajalounge on suunnattu Assemblyjen ammattilaisturnauksiin osallistuville, eli StarCraft II, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 ja Tekken Tag Tournament 2 -pelaajille. Lajien pelaajia on yhteensä noin 150. Lisäksi loungessa tullaan tuttuun tapaan näkemään myös muita Suomen eSports-yhteisön toimijoita, kuten organisaatioiden edustajia, sponsoreita, selostajia ja toimittajia.

Noin 75m² suuri lounge tulee pitämään sisällään tarjoilupöydät, kolme eri streamia erillisten pöytien ääressä, suuren valkokankaan, rentoutumisnurkan, EA:n konsolipisteitä ja pelialan luettavaa. Lisäksi loungen kyljessä olevassa tilassa järjestetään pelaajien haastatteluita, joita hyödynnetään suomalaisessa eSports-tutkimuksessa. Lisäksi paikalle saapuu lauantaina klo 12:00-20:00 hieroja, keltä pelaajat voivat varata puolen tunnin aikoja pelien välissä rentoutumiseen.

SEUL on mukana myös juhlistamassa turnausten tuloksia, kun pelaajat kutsutaan lauantai-iltana Twitchin ja SEULin yhteistyössä järjestämään player’s party -tapahtumaan. Liiton jäsenet lähtevät mukaan player’s partyille huolehtimaan pelaajien iihtyvyydestä.

Muut uutiset