Liittoon on hyväksytty seitsemän uutta jäsentä

Julkaistu pe 25. kesäkuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liiton hallitus on kevään kokouksissaan hyväksynyt liittoon seitsemän uutta jäsentä. Kyseiset jäsenet ovat Hive Gaming Lounge, Rounds.GG, Finnish Auto Simracing Team (F.A.S.T.), SuomieSports, Roots Gaming, KAJAK Esports ja Pyhäjärven lukio,

Liitto toivottaa uudet jäsenet tervetulleiksi! Lisää näiden toiminnasta voit lukea alta. Liiton jäsenyydestä löytää lisätietoa osoitteesta seul.fi/jasenyys.

 

Hive Gaming Lounge

Pirkanmaan ensimmäinen pelitila Hive Gaming Lounge sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa. Yhtiö on vakiinnuttanut kasvonsa paikallisessa pelikulttuurissa ja tarjoaa matalan kynnyksen pelaamista kaikille siitä kiinnostuneille. Loungen palveluihin kuuluu 18 pro-tason tietokonepaikkaa, pelikonsoleita, privatila ja pieni kahvio. Yhtiö on aktiivisesti mukana kehittämässä paikallista ja kansallista skeneä pelaamisen ja elektronisen urheilun saralla. Lounge on auki joka päivä, ja toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi turnauksiin, lanitapahtumiin ja muihin eventteihin.

Hive Gaming Lounge

 

Rounds.GG

Radiant Sports ja sen 2021 perustama e-urheilu-organisaatio Rounds.GG haluavat luoda suomalaisille kilpapelaajille mahdollisuuden kehittyä CS:GO:ssa. Yritys itsessään haluaa oppia, kuinka rakennetaan menestyvä e-urheilu-organisaatio ja kehittää sitä. Rounds.GG pyrkii edistämään suvaitsevaa ja positiivista pelikulttuuria ja e-urheilun asemaa ja näkyvyyttä Suomessa.

Radiant Sports on Radiant Bytes Oy:n aputoiminimi. Se keskittyy urheiluun, e-urheiluun sekä urheilu- ja hyvinvointitekniikkaan liittyvään tutkimukseen, tuotekehitykseen, markkinointiin ja myyntiin. Yhtiön erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat harjoittelu- ja valmennusalustojen kehittäminen ja perinteisen urheiluteknologian hyödyntäminen kilpapelaamisessa.

Rounds.GG

 

Finnish Auto Simracing Team (F.A.S.T.)

Vuonna 2015 perustetun Finnish Auto Simracing Teamin (F.A.S.T.) toiminta keskittyy PlayStation 4 ja PlayStation 5 -konsoleilla ajettaviin kansallisiin ja kansainvälisiin Gran Turismo Sport -tapahtumiin ja -sarjoihin. Yhdistyksen ajot perustuvat toista kuljettajaa kunnioittavaan kovaan kilvanajoon, jossa jokaisen kuljettajan tulee voida luottaa kanssakilpailijan toimintaan. Tavoitteena on mahdollistaa kuljettajan kehitys maailman kärkeen saakka, tarjoamalla jokaista tasoa vastaavia tapahtumia.

F.A.S.T. toimii yhteistyössä Finnish Sim Racing Association ry:n (FiSRA) kanssa ja tekee lisäksi jatkuvasti yhteistyötä useiden ulkomaisten ajoyhteisöjen kanssa järjestämällä erilaisia kansainvälisiä huipputapahtumia. Tänä vuonna F.A.S.T järjesti Gran Turismo Sportin epävirallisen Pohjoismaiden mestaruussarjan Nordic Mastersin yhdessä Norjan ja Ruotsin pääsarjojen kanssa.

F.A.S.T. ry

YouTube

 

SuomieSports Oy

SuomieSports Oy tuottaa e-urheiluun liittyviä konsultointipalveluita sekä uutisoi alasta suomeksi. Yhtiö lähtee ajatuksesta, että kilpailullinen elektronisen urheilun pelaaminen vaatii ammattimaisuutta. Sitä pitää kehittää Suomessa kaikilla tasoilla, sillä ainoastaan ammattimaiset organisaatiot voivat pärjätä kansainvälisessä kilpailussa korkeimmalla tasolla vuodesta toiseen.

Elektronista urheilua opiskeluvaihtoehtona tarjoavien oppilaitosten, ja ammattimaisesti toimivien organisaatioiden välille pitää saada kerros, joka liittää nämä kaksi tasoa toisiinsa, tarjoten molemmille osapuolille konsultointiapua liiketoiminnan eri vaiheisiin.

www.suomiesports.fi

 

Roots Gaming ry

Roots Gaming ry on vuonna 2019 perustettu keravalainen voittoa tavoittelematon e-urheiluorganisaatio. Yhdistyksen tavoitteena on kehittää e-urheilutoimintaa Keravalla ja luoda nuorille turvallinen ja nykyaikainen ympäristö harjoitella ja kehittää itseään e-urheilijoina. Roots Gaming tekee tiivistä yhteistyötä Keravan kaupungin ja erityisesti nuorisopalveluiden kanssa.

https://rootsgaming.fi/

Twitter

Instagram

 

KAJAK Esports

KAJAK Esports on helmikuussa 2021 perustettu e-urheiluorganisaatio, jonka omistajina ja työntekijöinä toimivat Kajaanin AMK:n Esports Business -linjan opiskelijat. Organisaation tavoitteena on toimia e-urheilutoiminnan mahdollistajana ja vahvistaa kampuksen e-urheilukulttuuria. Organisaation toimintaan kuuluu muun muassa tapahtumanjärjestämistä, joukkuetoimintaa, koulutusta ja sisällöntuotantoa. Liittyminen on mahdollista kaikille myös Kajaanin ja Kajaanin AMK:n ulkopuolelta.

Kajak Esports

 

Pyhäjärven lukio

Pyhäjärven lukio on pieni yleislukio keskellä Suomea. Sen Harrasteakatemiassa voi harrastaa tavoitteellisesti e-urheilua, jääkiekkoa, pesäpalloa, tanssia sekä musiikkia bändissä. Esports-linjalla opiskelijat perehtyvät elektronisen urheilun kilpapelaamisen erityispiirteisiin ja saavat valmentajalta sekä yksilöllistä että joukkuepalautetta. Liikunnanopettajan ohjauksessa opiskelijat saavat myös ravintotietoutta, ergonomista ohjausta sekä opastusta fyysisen kunnon ylläpitoon.

 

Kuvat: Arttu Kokkonen, Assembly Summer 2019

Muut uutiset