Liittoon neljä uutta jäsentä

Julkaistu pe 18. syyskuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liiton jäsenluku kasvaa neljäänkymmeneenkahdeksaan, kun BlueWhites, ISO, Raahen Porvari- ja Kauppakoulu sekä Victory Point liittyvät liiton jäseniksi. Uudet jäsenet valittiin lukuisissa hallituksen kokouksissa vuoden 2020 kesän ja alkusyksyn aikana.

BlueWhites eSports Oy

null

Vuonna 2020 perustettu BlueWhites pyrkii kansainväliseen menestykseen neljän kilpapelijoukkeen voimin. Organisaatio pyrkii vahvalla media- ja tapahtumakokemuksellaan saamaan joukkueet tunnetuiksi lähitulevaisuudessa.

Pelitavoitteidensa lisäksi BlueWhites eSports Oy kehittää valmennuskonseptia, joka keskittyy muun muassa pelaajan elämäntapoihin, kuten syöntiin, juontiin, treenaamiseen ja toimintaan. BlueWhitesilla on vireillä useampi tieteellinen tutkimus jotka pyrkivät osoittamaan että pelaaminen käy urheilusta. Yritys pyrkii parantamaan koko kentän näkyvyyttä ja tunnettuutta mediassa aktiivisella striimauksella ja yritysyhteistyöllä.

Lisätietoja BlueWhites eSportsista

ISO ry

null

ISO ry:n tarkoituksena on edistää e-urheilua ja levittää e-urheilun harrastusta. Yhdistys pyrkii kohottamaan jäsentensä fyysistä ja henkistä terveyttä ja herättämään heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta e-urheiluun. ISO tukee, kehittää ja ohjaa nuoria pelaajia kohti ammattilaisuutta. Vuonna 2019 perustettu yhdistys pyrkii myös mahdollisuuksien mukaan järjestämään tapahtumia ja turnauksia.

“Pyrimme pitkäjänteiseen työhön, jossa pelaajilla säilyy motivaatio, intohimo ja suuri halu jatkaa työtä kohti ammattimaista e-urheilua. Hyvä tiimihenki on meillä avainasemassa ja sitä myöden toisten pelaajien kuunteleminen, kunnioittaminen sekä muutenkin kohtelias käyttäytyminen pelissä tai pelin ulkopuolella.”

Lisätietoja ISO Esportsista

Raahen Porvari- ja Kauppakoulurahasto sr

null

Raahen Porvari- ja Kauppakoulurahasto sr on yksityinen säätiö, joka ylläpitää Raahen Porvari- ja Kauppakoulua. Oppilaitos tarjoaa toisen asteen ammatillista koulutusta niin liiketoiminnan ja tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnoissa kuin liike-elämään liittyvissä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa. Koulumme yhteydessä toimii Raahe esports Academy -niminen koulutuskokonaisuus, johon liittyen opiskelijamme voivat suorittaa osana tutkintoaan esports-opintoja. Tämän lisäksi kilpapelaajilla on mahdollisuus osallistua Raahen lukion ja Kauppakoulun yhteiseen urheiluakatemiaan, jossa he voivat yhdessä perinteisen urheilun edustajien kanssa saada valmennusta lajitaidon lisäksi psyykkisen ja fyysisen toimintakyvyn sekä yleisesti elämänhallintaan liittyen. Koulumme yhteydessä toimii esports Gaming LAB -pelitila, jossa opiskelijat voivat pelata ja harjoitella.

“Elektroninen urheilu on nopeimmin kasvavia toimialoja niin Suomessa kuin globaalisti. Ala kiinnostuu hyvin paljon erityisesti nuoria. Oppilaitoksessa haluammekin olla mahdollistamalla omalla alueellamme opiskelijoiden kilpapelaamisen ja opintojen yhdistämisen. Tämän ohella haluamme kouluttaa liiketoiminnan ja tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisia elektronisen urheilun painotuksella. Oppilaitoksena haluamme oppia jatkuvasti uutta muilta elektronisen urheilun organisaatioilta, ja olla myös aktiivinen kehittäjä ja keskustelunaloittaja muiden oppilaitoksien keskuudessa.”

Lisätietoja Raahen Porvari- ja Kauppakoulusta

Victory Point Oy

null

Victory Point on vuonna 2019 syksyllä perustettu Jyväskylässä toimiva monipuolinen pelikeskus, jossa löytyy useita erilaisia pelaamisen laitteita käytettäväksi aina satunnaisista piipahtamisista yksityistilaisuuksiin asti. Pelikeskuksesta löytyy muun muassa tietokoneita 14+6 kappaletta, virtuaalitodellisuus (VR)-laitteita (Oculus Quest, HTC Vive Pro ja Virtuix Omni), PS4 Pro, Nintendo Switch, PS2, PS1, NES ja StepMania DDR-pelialustoilla. Victory Point järjestää erilaisia peliaiheisia tapahtumia, kuten Retropejantai, VR-kisoja, VictoryLANit ja muuta.

Lisätietoja Victory Pointista

Lisätietoja Liiton jäsenyydestä: seul.fi/jasenyys

Kuvat: Arttu Kokkonen / SEUL ry

Muut uutiset