Liitto mukana Assembly Winter -tapahtumassa!

Julkaistu pe 3. helmikuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Assembly Winter toimii pelaajien kohtauspaikkana 3.-5.2.2017. Helsingin Messukeskuksessa pidettävä verkkopelitapahtuma on yksi Suomen suurimmista ja se järjestetään nyt 11. kertaa.

Tapahtumassa järjestetään Counter-Strike: Global Offensive ja Overwatch -pelien ammattilaisturnaukset, joiden yhteenlaskettu palkintopotti on 20 000 euroa. Counter-Striken puolella kilpailee 16 joukkuetta seitsemästä eri maasta, kun taas Overwatch on neljän suomalaisjoukkueen kutsuturnaus. Tapahtumassa on lisäksi harrastepelaajien turnaukset viidelle eri elektronisen urheilun pelille ja palkintorahaa jaetaan 10 000 euroa.

Suomen elektronisen urheilun liitto näkyy tapahtumassa omalla pisteellään jonka se jakaa yhteistyössä ruotsinkielisen Practicum -ammattiopiston kanssa. Practicumin koulutusohjelmissa oppilaan on mahdollista hankkia tutkintonsa opintopisteitä opiskelemalla kurssi elektronista urheilua. Practicumin ja liiton yhteispisteellä voi tapahtuman aikana kokeilla Virtual Reality -laitteistoa ja tavata liiton toimijoita.

Assembly Winterin CS:GO -turnausta voit seurata paikan päältä, Yle Areenalta tai kansainvälisen lähetyskanavan kautta. Turnauksen finaalipelit lähetetään suorana TV2:lta lauantai-iltana. Overwatch -turnausta voit seurata täältä.

Tapahtumassa elektronisen urheilun näkökulmasta uutisoi Ilta-Sanomat eSports.

Muut uutiset