Liitto julkaisee VoIP-palvelun pelaajille

Julkaistu pe 15. elokuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Keskustele pelikavereiden kanssa kun pelaat, tapaa uusia kavereita pelaamisen kautta, perusta oma kanava joukkueellesi. Tätä kaikkea on SEUL ry:n uusi VoIP-palvelu!

Pelaajataloprojektin lisäksi liiton tarjonta suoraan pelaajalle laajentuu puhekommunikaatiopalveluiden myötä. SEUL ry on hankkinut Teamspeak- ja Mumble-palvelimet pelaajien vapaaseen käyttöön. Tämä helpottaa joukkueiden ja yksilöpelaajien harjoittelua ja valmennusta sekä tekee pelaamisesta yhdessä miellyttävämpää.

Palvelu on maksuton ja se on avoin kaikille pelaajille, taitotasosta riippumatta. Joukkueilla on mahdollisuus varata salasanasuojattu huone omaan käyttöönsä, puoleksi vuodeksi kerrallaan. Liittohallitus käyttää palvelua pelaamisen ohella työryhmien ja kokousten järjestelyyn ja operatiiviseen toimintaan, joten palvelussa on mahdollisuus myös avoimeen keskusteluun hallituksen jäsenten kanssa.

Palvelimet sisältävät jonkin verran yleisiä elektronisen urheilun pelien kanavia. Näitä kanavia on mahdollisuus saada lisää tarpeen mukaan sähköpostilla. Samaan osoitteeseen voi myös jättää palautetta ja parannusehdotuksia.

Palvelimille voi yhdistää heti. Lisätiedot palvelusta, osoitteista, ohjeista ja säännöistä löydät Pelaajille-osiosta, tai klikkaamalla tästä. Tervetuloa juttelemaan!

 

Muut uutiset