Liitto etsii toiminnanjohtajaa

Julkaistu ke 10. kesäkuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Liitto etsii uutta toiminnanjohtajaa Mirka Otsonkosken jättäessä tehtävänsä. Toiminnanjohtajan työtehtäviin kuuluvat pääasiassa liiton yhteiskuntasuhteiden ja niihin liittyvien hankkeiden parissa toimiminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu elektronisen urheilun kehittämistä, viestintää sekä liiton operatiivisten ja hallinnollisten tehtävien hoitoa. Osana toimenkuvaa ovat myös liiton markkinointi ja kaupallisen yhteistyön rakentaminen. Toiminnanjohtaja johtaa liiton operatiivista toimintaa ja toimii saumattomasti yhdessä muiden työntekijöiden ja liittohallituksen kanssa.

Toiminnanjohtaja hoitaa mainittuja tehtäviään liiton hallituksen hyväksymien strategioiden ja toimintasuunnitelmien sekä hallituksen muiden toiminnallisten linjausten perusteella. Toiminnanjohtaja on velvollinen pitämään kirjaa työhön käytettävästä ajastaan siten kun liiton hallituksen nimeämä suora esimies ohjaa. Toiminnanjohtaja on velvollinen raportoimaan kuukausittain liittohallitukselle oman työnsä tuloksista ja sidosryhmissä tapahtuneista muutoksista.

Tehtävä on lähes täysin virtuaalisissa ympäristöissä toteutettava. Työ hoidetaan pääasiassa etätyönä, mutta tehtävät saattavat edellyttää matkustamista ja tapaamisia. Tehtävä on kokoaikainen. Odotamme hakijalta valmiutta työskennellä myös toimistoaikojen ulkopuolella. Valittu henkilö perehdytetään tehtävään monipuolisesti. Tehtävä alkaa elokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.

null

Liiton toiminnanjohtajana keväästä 2017 saakka toiminut Mirka Otsonkoski.

“Vuonna 2017 jännitin sitä, miten suoriudun vaativasta tehtävästä liiton toiminnanjohtajana. Nyt reilut kolme vuotta myöhemmin saan katsoa tyytyväisenä taaksepäin ja poistua tehtävästä rauhallisin mielin. Vaikka työn painotus onkin ollut pääsääntöisesti etätyöskentelyssä, olen saanut eniten irti kohtaamisista ja keskusteluista. Siksi haluankin jo nyt kiittää liiton hallitusta, työkavereita, jäseniä sekä yhteistyötahoja, joiden kanssa olen saanut tehdä työtäni. Erityinen kiitos kuuluu myös tukenani toimineelle miehelleni, joka on mahdollistanut sen, että olen saanut keskittyä työtehtäviini niiden vaatimalla teholla. Ilokseni voin todeta, että syksyllä aloitan uuden seikkailun luokanopettajana”, kommentoi liiton toiminnanjohtajana keväästä 2017 saakka toiminut Mirka Otsonkoski.

Hakijalta edellytetään:

  • Aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta (1-5 vuotta tai enemmän)
  • Kokemusta markkinoinnista ja myynnistä
  • Tuntemusta e-urheilusta ja kiinnostusta sitä kohtaan
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Yhteistyöhenkisyyttä, tunnollisuutta ja vahvaa oma-aloitteisuutta
  • Ulospäinsuuntautuneisuutta, joustavuutta ja hyviä esiintymistaitoja
  • Erinomaisia kirjallisia viestintätaitoja
  • Tietotekniikan perustaitoja

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Elektronisen urheilun suomalaisen kentän laaja tuntemus
  • Kokemus projektien tai hankkeiden johtamisesta

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen toimitetaan viimeistään 25.6. klo 23:59 sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@seul.fi.

Muut uutiset