Liiton syyskokous 17.10., vaalit ja eSports-illanvietto

Julkaistu pe 28. elokuuta 2015
Takaisin uutisarkistoon

Syksy on jo ovella ja vuodenvaihdekin lähestyy vauhdilla. On aika suunnata katse ensi vuoteen, valita uusia henkilöitä liittohallitukseen ja kerääntyä juhlistamaan kulunutta vuotta.

Syyskokouksessa jäsenet kerääntyvät jälleen Helsinkiin keskustelemaan seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta sekä valitsemaan erovuorossa olevien hallituksen jäsenten tilalle uudet. Tänä vuonna erovuorossa ovat hallituksen jäsenet Joonas Kapiainen, Jaakko Markkanen ja Riku Sulamäki sekä varajäsenet Teemu Hiilinen ja Markus Koskivirta.

Mikäli sinua kiinnostaa olla mukana vaikuttamassa suomalaisen e-urheilun tulevaisuuteen sekä liiton toimintaan, voit suunnata liiton vaalisivulle ja lähettää ohjeiden mukaan hakemuksesi. Muistathan, että myös liiton jäsenistöön kannattaa olla yhteydessä, jotta heistä jokin antaa sinulle tukensa ja asettaa sinut ehdolle!

Aiempina vuosina järjestetty SEULin eSports-gaala tekee jälleen paluun eSports-illanviettona. Tänä vuonna kuitenkin juhlitaan rennommissa merkeissä ja jätetään mustat puvut ja iltapuvut kotiin. Tilaisuus järjestetään kuitenkin jälleen vain kutsuvieraille ja tuttuun tapaan noin sata suomalaista e-urheilun parissa toimivaa henkilöä nähdään paikalla. eSports-illanvietosta lisää syyskuun aikana!

Muut uutiset