Liiton puheenjohtajat vastaavat kysymyksiin suorassa lähetyksessä sunnuntaina 13. joulukuuta

Julkaistu ma 7. joulukuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Miten liitto toimii? Mitä sen tehtäviin kuuluu? Miten voin päästä mukaan? Mitä pelejä puheenjohtajat pelaavat? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaavat puheenjohtajat Joonas Kapiainen ja Ville Qvist suorassa SEUL AMA (Ask me anything) -lähetyksessä sunnuntaina 13. joulukuuta kello 17 alkaen. Timo “Stimby” Pölkin isännöimä lähetys on katsottavissa liiton Twitch-kanavalta.

Puheenjohtajistolle voi lähettää kysymyksiä lähetyksen aikana Twitchin chattiin. Ennakkoon kysymyksiä voi lähettää liiton Twitteriin, Facebookiin ja Instagramiin varustettuna tunnisteella #seulama. Kysymyksiin vastaamisen ohella puheenjohtajat keskustelevat ajankohtaisista aiheista ja pelaavat pelejä.

Liiton puheenjohtaja Joonas Kapiainen on toiminut tehtävässään vuodesta 2017 asti. Kapiaisen ollessa puheenjohtajana, liitto on muun muassa kasvanut voimakkaasti ja hyväksytty Suomen Olympiakomitean jäseneksi. Kapiaisen väistyessä tehtävästään vuoden 2021 alussa, aloittaa puheenjohtajana Ville Qvist, joka on aiemmin toiminut liiton toisena varapuheenjohtajana. Qvist valittiin puheenjohtajan tehtävään liiton syyskokouksessa 14. marraskuuta.

Muut uutiset