Liiton hallitus vuodelle 2019 on valittu!

Julkaistu ti 23. lokakuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Liiton syyskokous järjestettiin 20.10.2018 Turussa.

Liiton syyskokous järjestettiin viikonloppuna Turussa Grail Quest -tapahtuman yhteydessä Kupittaan Palloiluhallissa. Syyskokouksessa muun maussa esiteltiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019 sekä valittiin puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet kaudelle 2019-2020.

Liiton hallituksesta erovuorossa vuoden 2018 päätteeksi ovat puheenjohtaja Joonas Kapiainen sekä hallituksen jäsenet Kalle Muurila, Ville Qvist, Miisa Nuorgam ja Joni Ojala. Kokouksessa hallituksen kooksi päätettiin puheenjohtajan lisäksi seitsemän varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä. Puheenjohtajaksi valittiin Joonas Kapiainen, joka jatkaa puheenjohtaja toisen kauden vuosina 2019-2020. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Ville Qvist, Aku Aarva, Sami Ferm ja Niklas Hirvelä. Hallituksen varajäseniksi valittiin Jens Brännback ja Juha Valta. Hallituksessa jatkavat myös Otto Takala, Jussi Korpimäki ja Topias Rantala.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Otto Takala, Jens Brännback, Aku Aarva, Joonas Kapiainen, Jussi Korpimäki, Sami Ferm, Niklas Hirvelä ja Juha Valta. Kuvasta puuttuvat Topias Rantala ja Ville Qvist.

 

Kuva: Otto Virtanen

Muut uutiset