Liiton CS:GO-valmentajakoulutuksessa pureuduttiin valmentajan monipuolisiin rooleihin

Julkaistu pe 11. kesäkuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Vastikään toteutuneessa SEULin I-tason CS:GO-valmentajakoulutuksessa jaettiin vinkkejä ja työkaluja kaiken tasoisten pelaajien kehittämisen tueksi. Pajulahdessa 29-30.5. järjestetyssä koulutuksessa pureuduttiin valmentajan monipuolisiin rooleihin, keskusteltiin eri tavoista kehittää vuorovaikutustaitoja ja analysoitiin suomalaispelaajien nauhoitteita Christian Joutsenvuoren johdolla.

Sunnuntaina ohjat otti Nico Ilkanheimo. Keskustelua käytiin motivoivan harjoitusympäristön rakentamisesta, valmentajana jaksamisen työkaluista ja ajatusmalleista, sekä joukkueen sisäisen dynamiikan ja kommunikaatiosuhteiden rakentamisesta. Aiheisiin tartuttiin vahvasti osallistujien kokemuksien ja kysymyksien pohjalta, joihin liittyen käytiin lävitse toimintamalleja ja erilaisia työkaluja. Tavoitteena oli antaa jokaiselle osallistujalle välineitä oman valmennuksen kehittämiseen heidän omista lähtökohdistaan.

Keskiössä olivat osallistujat, jotka pääsivät vertailemaan kokemuksiaan ja kertomaan omista toimintatavoistaan. Kouluttajan johdolla jalostettiin jo käytössä olleita tapoja ja tuotiin rinnalle myös uusia.  Koulutuksen aikana lisättiin ymmärrystä erilaisten toimintatapojen ympärillä, jotta oikeita työkaluja osattaisiin käyttää oikeisiin tarpeisiin.

Liitto kiittää osallistujia ja suuntaa katseensa innolla tuleviin koulutuksiin.

Muut uutiset