Liitolle uusi viestintäkoordinaattori

Julkaistu ke 12. kesäkuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liiton hallitus on valinnut liiton uudeksi viestintäkoordinaattoriksi Valtteri Palonkorven.

Suomen elektronisen urheilun liitto toimeenpani avoimen viestintäkoordinaattorihaun tiistaina 2. toukokuuta 2019. Työtehtävään kuuluu liiton päivittäisen viestinnän ja sosiaalisen median ylläpitäminen sekä materiaalin tuottaminen.

Valtteri Palonkorpi
  • 19-vuotias helsinkiläinen
  • tunnetaan pelimaailmassa nimellä valdemart
  • POG ry hallituksen jäsen ja viestintävastaava
  • CS:GO ja PUBG -tuomari

Viestintäkoordinaattorin tehtävään on valittu helsinkiläinen Valtteri Palonkorpi. Vastikään ylioppilaaksi valmistunut työskentelee tällä hetkellä freelancerina muun muassa Arctic Invitational -tapahtuman parissa. Palonkorpi on myös yksi hyväntekeväisyysyhdistys Proud to be a Gamer – POG ry:n perustajajäsenistä. Hän on toiminut aktiivisesti suomalaisissa elektronisen urheilun tapahtumissa muun muassa PUBG ja CS:GO -tuomarina.

Lisäksi verkkosivukehittäjänä ja -suunnittelijanakin toiminut Palonkorpi on ollut perustamassa ja kehittämässä muun muassa suuren suosion saavuttanutta koulujen ruokalistasovellusta, nimeltään Koulusafka.

“On ilo päästä mukaan liiton päivittäiseen toimintaan. Elektronisessa urheilussa pitkään toimineena uskon että minulla on tarvittavat työkalut liiton viestinnän toteuttamiseen. Näen SEUL:in tietynlaisena Suomen elektronisen urheilun kentän yhdistäjänä ja haluan ehdottomasti olla mukana sen toiminnassa”, kommentoi Suomen elektronisen urheilun liiton uusi viestintäkoordinaattori Valtteri Palonkorpi.

“Liitolla on jatkuvasti kasvava tarve tehdä enemmän viestintää ja uutisointia. Viestintäkoordinaattori tulee tehtävässään vastaamaan tähän tarpeeseen tehostamalla liiton työskentelyä viestien yhä aktiiivisemmin liiton sekä sidosryhmien toiminnasta. Rekrytointiprosessin aikana Valtteri on osoittanut vahvaa elektronisen urheilun kentän sekä viestintätehtävien tuntemusta. Työskentely on alkanut innostuneella asenteella ja voinkin hyvillä mielin toivottaa Valtterin tervetulleeksi!”, kommentoi liiton toiminnanjohtaja Mirka Tukia.

Liiton uutta viestintäkoordinaattoria voi seurata Twitterissä.

Kuva: Janne Maljanen / Photocrew

Muut uutiset