LanTrek palaa maaliskuussa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen

Julkaistu pe 22. lokakuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Suomen pitkäikäisimpiin pelitapahtumiin kuuluva LanTrek palaa taas ensi vuoden maaliskuussa. Talvilomalla 3. – 6.3.2022 järjestettävä tapahtuma saapuu monien iloksi fyysisesti Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.

Myös e-urheilu on perinteisesti ollut osa LanTrekejä, ja ensi vuoden tapahtumaan luvataankin ”kansainvälisesti suuren ja merkittävän turnauksen loppuhuipentuma”. Lisäksi tapahtumassa tullaan järjestämään useiden pelien avoimia ja ammattitason turnauksia. Otteluita voi seurata paikan päällä katsomoista tai etänä striimien kautta.

Muihin tapahtuman vetonauloihin kuuluvat muun muassa lauta- ja figuuripelit, korttipelit, Peliluolan retro- ja kolikkopelit sekä paikan päällä sisältöä tuottavat striimaajat. Tapahtuman lautapelialue toteutetaan yhteistyössä Tampereen ATK- ja lautapeli Ry:n kanssa, ja vetäjät opastavat kävijöitä pelien sääntöihin ja tekniikoihin.

Lisäksi kävijöiden on mahdollista osallistua tapahtuman yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettyihin kaikille avoimiin yllätyskilpailuihin, arvontoihin ja leikkimielisiin haasteisiin.

Tapahtumanjärjestäjä lupaa, että koronatilannetta seurataan tarkasti viranomaistahojen kanssa. Järjestäjien, kävijöiden sekä kumppanien turvallisuus taataan parhaalla mahdollisella tavalla voimassa olevien suositusten mukaan.

Pääsyliput tulevat myyntiin joulukuussa. Tapahtuman lisätiedot, aikataulut ja liput löydät tällöin osoitteesta lantrek.org. Voit myös seurata LanTrekia näiden Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa.

Kuva: Heikki Kiiski / LanTrek ry

Muut uutiset