LanTrek järjestetään viikonloppuna 19. kertaa

Julkaistu ke 27. helmikuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Verkkopelitapahtuma LanTrek järjestetään viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Verkkopelitapahtuma LanTrek järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 28.2.-3.3.2019. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 19. kertaa. Ohjelmassa on ammattilais- ja harrasteturnauksia esimerkiksi peleissä Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Dota 2 ja Hearthstone.

LanTrekissa pelattavia ammattilaisturnauksia ovat:

Overwatch by Omen by HP
Dota 2 by Omen by HP
Counter-Strike: Global Offensive by Lenovo Legion

Overwatch ja Dota 2 -turnauksissa palkintopotti on molemmissa 5000 euroa. Suurin palkintopotti on CS:GO:n 13 000 euroa, josta voittaja ansaitsee 10 000 euroa. Kansainvälisessä CS:GO:n turnauksessa myös osallistuvia joukkueita on eniten, yhteensä kahdeksan joista suomalaisjoukkueet ovat SJ Gaming ja HAVU Gaming. Tapahtumassa otellaan konsolipelien, esimerkiksi NHL 19 ja Super Smash Bros. Ultimaten parissa. Lisäksi Elisan mobiiliareenalla pelataan Elisan 5G-liigan finaali.

Perinteisesti LanTrekissa on oma alueensa myös lautapelien pelaamiselle ja peliluola, jossa pääsee pelaamaan retro- ja kolikkopelejä. Peliluolaan pääsee tutustumaan tarkemmin täällä. Sisäänpääsylippu tapahtumaan maksaa 15 euroa ja se on voimassa koko tapahtuman ajan. Pääsylipulla saa osallistua konsoliturnauksiin ja pelata Peliluolan koneilla, myös nukkuma-alue on vapaassa käytössä.

 

Lisätietoja:
https://2019.lantrek.org/

 

Kuva: Lauri Ellilä

Muut uutiset