LanTrek 2018 järjestetään viikonloppuna Tampereella

Julkaistu ti 27. helmikuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Verkkopelitapahtuma LanTrek järjestetään Tampereella 1.-4.3.2018.

LanTrek on vuosittain Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävä verkkopelitapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 1.-4. maaliskuuta. Tapahtuma on avoin myös päiväkävijöille ja sisäänpääsylippu koko tapahtuman ajaksi maksaa 15 euroa. Tapahtumaan odotetaankin yli 2000 kävijää.

Tapahtuman ohjelmassa on muun muassa elektronisen urheilun ammattilais- ja harrasteturnauksia. Tapahtumassa pelataan esimerkiksi FELin CS-liigan OMEN by HP -finaali. Vastakkain finaalissa ovat HAVU.PHZ ja SuperJymy. Finaali pelataan torstaina 1.3. kello 21:30 alkaen ja lähetetään suorana FELin Twitch-kanavalla. Palkintopotti on 10 000 euroa.

Lisäksi tapahtumassa pelataan Jimm’s Counter-Strike: Global Offensive Professional -turnaus, jonka palkintopotti on 6000 euroa. Turnaukseen osallistuu yhteensä 8 joukkuetta: neljä joukkuetta kutsujen ja neljä karsintojen kautta. Harrasteturnauksissa pelataan esimerkiksi pelejä CS:GO, PlayerUnknown’s Battlegrounds ja Hearthstone.

SEUL osallistuu LanTrek -tapahtumaan ja liittohallituksen jäseniä voikin tavata liiton tapahtumapisteellä, jossa heidät tai omat kaverit voi haastaa Rocket Leaguen parissa!

Lisätietoja: https://2018.lantrek.org/
Kuva: Lauri Ellilä

Muut uutiset