Lantrek ‘14 ensimmäinen päivä pelaajaloungessa

Julkaistu pe 10. tammikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Sisäpiirin tietoa Lantrekkien pelaajaloungesta? SEULin sivuston päätoimittaja avaa sanaisen arkkunsa ja fiilistelee lyhyesti tapahtuman ensimmäistä päivää.

Terveiset täältä SEULin pelaajaloungesta Lantrekeiltä. Menossa on Trekkien tapahtuma vuosimallia 2014 uudessa tilassa (Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa) ja halli tuoksuu jo laneille ja meininki on mahtava. Meikäläistä kenraali kahvinkeittäjänä kiinnostaa tietysti, miten SEULin lounge on onnistunut tapahtumassa. Tähän loungeen panostettiin paljon, koska halusimme näyttää pelaajille ja yhteistyökumppaneillemme, että olemme tosissamme kun sanomme, että haluamme pitää pelaajista huolta. Nyt aletaan pikkuhiljaa olemaan siinä pisteessä, että voidaan sanoa, että homma on ainakin menossa oikeaan suuntaan. Paljon on tietysti kehitettävää, mutta on hienoa nähdä, että pelaajat ovat löytäneet loungen ja voimme pitää Suomen eSports-toivot muonissa. Lisäksi toiveekkaasti voi heittää, että pelaajat todella viihtyvät loungessa!

Päivän aikana on nähty jo mahtavia pelejä eri peleissä, ja tuleekin olemaan erittäin mielenkiintoista nähdä, ketkä vievät voitot huomisen finaaleissa. Vaan mikä on meininki juuri tällä hetkellä? Kysyin täysin satunnaisesti ympäriltäni istuneilta ihmisiltä, mitä mieltä he ovat Lantrek ‘14 -tapahtumasta ja mikä meininki juuri sillä hetkellä oli.

“Jatkossa ollaan, ei muuta. Lounge on ihan jees.” Henri “hene” Leppäniemi.

”Toi netti lagaa aivan mielettömästi. Limppari on ihan hyvää.” Samuli “Fuzer” Romppanen.

“Messukeskus on hieno paikka laneille.” Riku “Rize “ Sulamäki.

“On ollut hienoa nähdä, miten Lantrekeillä on osallistujia niin monen eri pelin turnauksessa. Täällä on koko skene koolla.” Tuomas “althalus” Velling.

“En oo hirveesti kerenny katella, mutta vaikuttaa hyvältä.” Tomi “Domezi” Suutari.

“Meininki on huikea, ja tunnelma on kutkuttava.” Thomas “TonTTu” Tontchev.

Huomenna aamulla lounge aukeaa hieman ennen ensimmäisiä pelejä, jotka alkavat kymmeneltä. Palaamme laniasioihin siis silloin!

Päätoimittaja, kahvin kuningas
Raakel “xenophics” Hämäläinen

Muut uutiset