LAN-tapahtuma Midnight Sun Games järjestetään Rovaniemellä 16.-18.7.

Julkaistu ma 14. kesäkuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Rovaniemen Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää heinäkuun 16.-18. päivä Midnight Sun Games LAN-tapahtuman tiloissaan Lapin Urheiluopistolla. Tapahtuma on maksuton vierailijoille ja turnausosallistujille.

Tapahtuman turnauslajina on CS:GO, johon voivat osallistua kuusi nopeinten ilmoittautunutta joukkuetta. Turnauksen ollessa täynnä ilmoittautuneet jäävät jonoon, josta osallistujia täytetään peruutustapausten sattuessa. Osallistumisikäraja on 13 vuotta.

Turnauksen lisäksi tapahtumaan kuuluvat lanit, jotka sisältävät 50 konepaikkaa. Paikkojen täyttyessä ilmoittautuneet siirtyvät jonotuslistalle ja voivat saada tätä kautta konepaikan peruutustapauksessa. Lanien ikäraja on 13 vuotta, jota nuoremmat voivat osallistua huoltajan kanssa. Perinteisen pelaamisen lisäksi lanit sisältävät myös muuta tekemistä tarjoavan toiminta-alueen.

Midnight Sun Games on päihteetön tapahtuma. Myös konepaikkojen välinen riittävä etäisyys on huomioitu, ja lanialueelle pääsevät ainoastaan konepaikan ostaneet ja tapahtuman henkilökunta.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet löydät Midnight Sun Gamesin verkkosivuilta.

Kuva: Pekka Nummela, Vectorama 2019

 

Muut uutiset